Imprumut rapid

Noutati la Zaplo: bani in numerar

Cu Zaplo cladesti o legatura trainica, de durata. Prima oara totul este gratis: iai maxim 600 de lei, cu perioada de rambursare intre 5 si 30 de zile - dai inapooi exact cat ai luat, 600 de lei. Daca platesti la timp, si mai ai nevoie alta data tot de la Zaplo IFN, poti deja obtine mai multi bani, crescand limita maxima personala.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 1500 lei.
La al doilea imprumut poti primi pana la 1250 lei, pe aceeasi perioada (intre 5 si 30 de zile), iar de la al treilea credit personal inainte, poti cere pana la 1500 lei. Conditii: buletinul de identitate, varsta peste 19 ani, extras de cont sau talon de pensie.
In legatura cu perioada imprumutului - ca la orice microcredit (credit rapid pana la salariu) aceasta este de 30 de zile. Daca, din nefericire insa, intampini probleme in a inapoia la timp suma imprumutata, anunta din vreme serviciul Zaplo, si poti apela la optiunea de prelungire, disponibila contra cost. Modalitatile de obtinere a sumelor solicitate de la Zaplo IFN Romania sunt diverse: cererea se face intotdeauna online, dar banii ii poti primi fie prin transfer bancar in contul tau de card, fie cash - bani in mana, la orice sucursala a CEC Bank (optiune foarte cautata in special de catre pensionari).
Subiectele de cel mai mare interes in piata finantarilor nebancare in anul 2017 vor fi: zaplo credit contact, zaplo pareri, zaplo imprumuturi si zaplo credit. Urmariti-ne si veti fi permanent la curent.

Noutati la Zaplo: bani in numerar
Secure link imprumuturi-ifn.ro » Noutati la Zaplo: bani in numerar

Alte descrieri de interes:

Cat costa un imprumut rapid la iCredit Romania?
Imprumtul nebancar de la iCredit IFN este cel mai rapid credit de nevoi personale din Romania, pentru ca se acorda simplu, convenabil, corect si transparent.

La cel mai scurt timp dupa vizita consultantului iCredit si completarea cererii si dosarulu ... vezi continuarea »
Imprumuturi urgente Onnen
Daca nu aveti experienta cu diferitele tipuri de credite, poate ar fi mai bine sa analizati informatiile de baza inainte de a aplica pentru orice tip de imprumut. In situatia in care aveti nevoie foarte repede de bani, si fara multe verificari si adeverint ... vezi continuarea »

Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2018


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri