Va e teama de teapa iCredit? Pareri | neplata

Cine are cu adevarat motive sa se teama de cei de la iCredit IFN in afara de cei cu restante la plata? Care sunt situatiile de neplata iCredit si care urmarile?

Cautam in permanenta sa aflam orice stire legata de IFN-uri – unde merita luat un imprumut, unde nu merita, de ce institutii e mai bine sa ne ferim. O categorie aparte este cea a parerilor despre iCredit.

La o simpla cautare pe google, in prima pagina apar cel putin doua articole despre acest IFN. Ambele sunt opinii negative, foarte vehemente. Dar sa analizam cat de corecte sunt, si ca de tare ar trebui sa ne temem de IFN-uri.

Riscurile adevarate daca nu platesti rata la IFN

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Am adunat si vom analiza cateva pareri despre imprumuturile iCredit, care au generat discutii ample pe internet. Cel mai nervos este un domn care a deschis un topic pe forumul Softpedia.

Acesta se plange ca mama lui a luat un imprumut rapid iCredit, trecand in cererea de credit ca giranti (sau coplatitori, nu specifica clar) pe acest domn (fiul ei) si pe tatal lui (sotul ei). Apoi, doamna cu imprumutul a plecat din tara, neachitand ratele, nespunand nimanui nimic despre creditul lasat in urma. Acum domnul este stresat telefonic de catre angajati ai iCredit, care ii solicita sa achite el banii inapoi, altfel “vor veni la munca”.

Ce este in neregula cu povestea de mai sus? Daca mama mea ar lua credit, trecandu-ma in fals pe mine ca girant sau coplatitor, apoi ar fugi cu banii din tara, fara sa imi spuna ca ma lasa cu datorii, as sta sa ma injur pe forumuri cu IFN-ul respectiv? Poate ca da, dar cred ca buba mai mare este in alta parte.

Acum sa vedem si cu ce ameninta angajatul iCredit: “va veni la munca”. Adica o sa te spuna la sefu.. o sa te faca de rusine la colegi? Sa fim seriosi, ma asteptam la cine stie ce amenintari…

Si asa ajungem si la cel de-al doilea exemplu: un alt domn de pe un site tip blog sau forum, incepe tare: “iCredit nu iti taie degetele daca nu platesti”, dupa care da in ei: “doar iti distrug bunul, lipind abtibilde” (sursa: Arhiblog). E vorba de afise lipite pe usa datornicilor – cei care au luat imprumuturi rapide nebancare cand au avut nevoie, apoi au uitat sa mai dea banii inapoi. Pe aceste afise scrie mare Datorii Restante, apoi se explica ce ti se poate intampla daca nu platesti. Este adevarat, in exemplul dat, apare o imagine in care usa cuiva este plina de sus pana jos de respectivele afise lipite. Exagerat, normal este ca dupa cca 2 tentative de contactare a datornicului sa se treaca la adevaratele forme de executare, asa cum scrie chiar in acele abtibilduri:

 • creditul va fi predat unei societati de recuperare;
 • actionarea in judecata pentru executare;
 • anuntarea tuturor institutiilor de credit (banci) si non-bancare.

Deci, din tot ce am citit, ce intelegem? Vrei imprumut, vrei banii rapid? Se gaseste la orice banca si la orice IFN. Cat costa ratele? Depinde de la cine ai luat creditul. Daca ai situatie buna (salariu mare, vechime, fara alte datorii), vei avea parte de dobanzi mici, la banca sau ca la banca. Daca nu ai situatie foarte buna, dar nici foarte rea, sunt IFN-uri cu dobanzi bune (Cetelem, TBI Credit, Credius etc). Daca nici atat nu se poate ajungi la cele mai scumpe, Viva, Simplu Credit… genul de IFN-uri la care se gasesc si angajati mai exaltati si mai stresati, care sa sara calul uneori. Pentru ca, oricat de mare ar fi vina clientilor rau-platnici in cele doua exemple de mai sus, clar este ca si angajatii au gresit, atat cel care suna un membru al familiei pentru a incerca sa recupereze datoria altei persoane, cat si cel care umple de afise usa cuiva, oricat de rau platnic ar fi si acesta. Dar orice ai face: plateste-ti ratele. Cat timp tu iti respecti contractul, nu te supara si nu te deranjeaza absolut nimeni.

Ai si tu o parere, o idee sau ceva de comentat despre imprumuturile iCredit, sau despre creditarea IFN in general? Citeste mai intai detaliile cu mare atentie, apoi si spune-ti parerea in cunosinta de cauza.

Cat costa un imprumut rapid la iCredit?

Imprumutul nebancar de la iCredit se obtine rapid si cu foarte putine acte (consultantul iCredit se ocupa de tot dosarul)

Imprumutul rapid iCredit este foarte usor de obtinut, aproape toate cererile de imprumut se aproba rapid si fara sa fie nevoie de garantii. De completarea cererii de imprumut si de obtinerea actelor necesare se ocupa consultantul Easy Asset Management IFN (operatorul iCredit), care se deplaseaza la dumneavoastra (acasa sau la serviciu – oriunde doriti). Serviciile consultantului de credit sunt gratuite, acesta fiind angajat al iCredit (nu colaborator, ca la Provident sau alte IFN-uri), scopul sau fiind sa va ajute sa obtineti cat mai sigur si mai rapid imprumutul de care aveti nevoie.

Cu ce se ocupa iCredit?

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Imprumtul nebancar de la iCredit IFN este cel mai rapid credit de nevoi personale din Romania, pentru ca se acorda simplu, convenabil, corect si transparent.

La cel mai scurt timp dupa vizita consultantului iCredit si completarea cererii si dosarului pentru solicitarea unui imprumut veti primi suma aprobata. Cum? Sunati la iCredit sau completati formularul online – cei de la iCredit vor prelua imediat cererea si un angajat va ajuta, in mod absolut gratuitsa completati actele.

Valoarea imprumutului nebancar iCredit este cuprinsa intre 400 si 4000 de lei, si se acorda dupa  semnarea unui contract de imprumut – contract simplu, clar, pe intelesul oricui, fara note de subsol sau clause ascunse. Documente necesare pentru cererea de imprumut: copie de pe buletinul de identitate (semnata cu mentiunea “conform cu originalul”) si o dovada a veniturilor (adeverinta de salariat, fluturas de salariu, talon de pensie etc).

Exemple de calcul – cat costa un imprumut nebancar rapid de la iCredit:

 • iCredit 400 lei, 12 rate saptamanale (suma minima, perioada minima): rata este de 45.38 lei (sau 36 rate saptamanale: rata este de 22.41 lei);
 • iCredit 2000 lei, 12 saptamani: rata este 226.88 lei (sau 36 rate saptamanale a 112.05 lei);
 • iCredit 4000 lei pe 12 saptamani = 453.75 lei rata (sau 36 saptamani – suma maxima cu perioada maxima rata de 224.11 lei).

Prin comparatie, la un imprumut nebancar rapid Extra Simplu de la IFN Extra Finance – printre cele mai noi IFN din Romania care acorda credite doar cu buletinul, in valoare de 400 lei, acordat pe o perioada de 4 saptamani (28 zile), plata se face intr-o rata unica la finalul contractului, si este de 534.40 lei.

Caracteristcile principale ale imprumuturilor nebancare de la iCredit:

 • fara garantii;
 • rate saptamanale egale,
 • incasari directe (consultantul iCredit vine direct la dumneavoastra),
 • asistenta gratuita pentru completarea cererii de credit,
 • minim de documente pentru a obtine banii doriti.
(Visited 6,082 times)

This Post Has 3 Comments

 1. Christian

  Acuma ceva vreme am fost vizitat de icredit :)) ma amuzat pentru ca spunea soacrei mele ca e girant :)))) desi eu sunt singurul pe contract, apoi dupa ce i-am sunat au zis ca nu este adevarat adica prietena mea si mama iei sunt mincinoase, si daca nu platesc 2-3 milioane pana in data de 28 imi vor mari la 80 de milioane plata, :))) chestia este ca eu am luat 1500 de lei si am restanta de 700 de lei, la telefon au fost nesimtiti nu au inteles ca nu am de unde plati, mi-au inchis in nas, in primul rand nu am nimic pe numele meu, foarte simplu pot sa nu le platesc la acesti camatari, adica ai un comportament de tot rasul, nu le mai platesc nimic, lasa sa fiu eu nesimtit daca e sa facem rau hai sa vedem cine pierde eu, sau iei !!

 2. Buna ziua si io am facut un anprumut la icredit am platit doa o rata si atata si nam mai avut cum sa platesc am scos de la ei 700 lei si anapoi ma pus sa dau 11 milioane anapoi ce poate sami faca sau ce patesc

 3. Lebaduca Andreea

  In cate zile se aproba o refinanțare?

Leave a Reply