TeleCredit in rate – va fi sau nu va fi?

Noul plafon pentru imprumutul rapid Telecredit este 2000 lei – acum asteptam cu nerabdare ofertele de credite rapide TeleCredit in rate. Vezi celelalte noutati!

Noul plafon pentru imprumutul rapid Telecredit este 2000 lei. Vezi si celelalte noutati: in primul rand, la primul credit de maxim 500 lei imprumutati dobanda este zero.

Ai nevoie de o suma mica pe termen scurt pentru urgente? N-ai timp de alergat dupa adeverinta sau alte acte? Atunci TeleCredit este exact ceea ce iti trebuie. Cum primesti un imprumut rapid TeleCredit? Cetatenie romana, varsta peste 18 ani si venit constant intr-un cont bancar cu card, plus un numar de telefon mobil si o adresa de email valide.

Avantajul creditului nebancar in rate: plata lunara mai mica

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul TBI credit contact | adrese online. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Cum apelezi la imprumuturile TeleCredit? Foarte simplu: completezi cererea de credit online si incarci un extras de cont (se scoate imediat din orice aplicatie de Internet Banking, sau il poti cere la telefon la banca ta, sa ti-l dea pe email). In cel mai scurt timp primesti raspunsul – pe email si prin SMS, iar un consultand Tele Credit te contacteaza rapid. Documentele (buletinul de identitate si extrasul de cont) se incarca online la aplicatia de credit, in care iti creezi un Cont Personal TeleCredit, in care vezi oricand stadiul cererii tale, dobanzile, scadenta la rata (cand trebuie sa achiti).

TeleCredit IFN acorda imprumuturi in mod direct, fara intermediari. Creditele rapide TeleCredit au rata fixa, fara comisioane sau alte costuri ascunse. Dupa aprobarea creditului iti vireaza banii direct in cont. Cum documentee tale le incarci direct in aplicatie online, iar banii ii primesti direct pe card – nu ai de facut nici macar un drum!

Cat costa un imprumut rapid la TeleCredit? Cum imprumutul la nevoie se cunoaste – sloganul TeleCredit, si costurile sunt acceptabile – pentru un asemenea tip de credit. Iei 500 lei pe 30 de zile, dobanda este 6 lei pe zi. Totalul de plata este de 680 lei. Comparati: la Viva Personal si pana la salariu te costa absolut la fel, doar ca varsta minima este de 21 ani; la Simplu Credit costul este de 624.2 lei (599 lei + 25 lei comision acordare credit), varsta minima este de 21 de ani plus adeverinta de salariu.

Vrei sa vezi cat poti obtine si care ar fi rata? Gasesti astfel toate informatiile despre telecredit cont, telefon, refinantare si forum telecredit.

De ce sa apelezi la un imprumut rapid Tele Credit? Simplu: alege un imprumut de la TeleCredit daca te intereseaza urmatoarele aspecte:

  • acordare imprumuturi rapide 100% online;
  • se aplica foarte usor, evaluare rapida, primesti banii direct pe card in aceeasi zi;
  • fara comisioane sau costuri ascunse;
  • poti primi imprumutul chiar daca ai si alte credite.
(Visited 926 times)

Leave a Reply