Creditele rapide nebancare reprezinta cea mai simpla solutie pentru problemele urgente, neasteptate. Chiar daca dobanda este mai mare decat la banci, la IFN-uri procedurile de depunere a cererii, aprobare dosar si acordare a sumei cerute sunt mult mai simple si mult mai rapide. Daca esti corect in declaratii, completezi cererea de imprumut fara sa uiti elemente importante si nu ceri o suma mai mare decat stii ca vei pytea achita la rata, atunci in cel mult cateva zile ai banii in buzunar, pe card sau in cont. Cel mai rapid imprumut nebancar iti poate aduce suma ceruta in numai cateva ore. Exista si IFN-uri la care procedura de acordare a imprumutului dureaza pana la 10 zile, dar si acolo ai la dispozitie servicii suplimentare tip creditul la domiciliu, prin care primesti banii in maxim 2 zile. Atentie insa, cu cat este mai rapid imprumutul nebancar, cu atat mai mari sunt dobanda si rata de plata.

Cu totii credem ca avem o educatie financiara avansata. Adevarul este ca mereu aflam lucruri noi. Gasiti aici cateva dintre acestea. Imprumuturi fara garantii si cu minim de acte la dosar, credite asemanatoare celor bancare ca nivel al dobanzii, dar mult mai rapid acordate. Imprumuturile nebancare rapide reprezinta cel mai de succes model al pietei creditelor in anul 2018, si nu doar pentru ca sistemul bancar este atat de reticent in a reveni pe piata, ci si intrarii in joc a unor IFN-uri cu traditie in tarile vestice (iCredit, Ferratum, Credius, IFN Extra Finance etc). Mai conteaza ceva: si clientii sunt acum mult mai bine informati despre creditele IFN.

Intre criteriile de alegere a unui imprumut, cel mai important este intotdeauna costul creditarii: dobanda, taxele de analiza si de acordare, comisioanele. Cat costa un imprumut nebancar? La un IFN costurile sunt simple: dobanda si comisioane fixe si rate egale. Nici la banci creditele nu sunt foarte ieftine, dar in cazul creditelor rapide nebancare, dobanda si comisioanele pot fi mult mai mari. La asemenea imprumuturi, cu cat mai rapid si mai usor se acorda, cu atat mai costisitoare sunt. Cele mai scumpe credite, si anul acesta, sunt de departe creditele doar cu buletinul pana la salariu: suma este mica, perioada scurta, dar dobanda anuala efectiva este foarte mare.