Imprumuturi IFN

Credit nebancar in rate Provident

Noul produs de credite IFN: imprumutul pe 2 ani cu plata in rate lunare, la sediu sau la domiciliu

Dupa o lunga perioada in care Provident s-a facut cunoscuta ca oferind credite nebancare pe perioade scurte si cu plata saptamanala, la sediu sau la domiciliu, acum Provident pune la dispozitia clientior interesati o gama mult mai larga de produse, incluzand creditul in rate lunare nebancar Provident.

Caracteristicile principale ale acestui credit nebancar in rate lunare sunt legate - in afara de sistemul mai putin abrupt al platilor saptamanale, de suma maxima - 10000 lei (o suta milioane lei vechi) si de perioada apropiata de cea bancara: pana la 24 de luni perioada de imprumut.

Venit minim acceptat: 365 de lei (sau de 1450 de lei pe familie), iar creditul minim: 3000 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
10000 lei;
Perioada minima: 17 luni, cu perioada maxima de doi ani.

La fel ca in situatia creditelor in magazin, Provident nu este activ nici pe sistemul clasic de cumparari in rate (gen Emag, Altex, Domo). Dar, mai ales daca apelati la serviciul de imprumut la domiciliu, care va permite sa obtineti suma necesara in maxim 48 de ore, este foarte simplu: orice comanda in magazinele online are o valabilitate de minim 3 zile. Deci comandati, apoi completati cererea online la Provident. In 2 zile aveti banii, deci timp suficient sa mergeti sa va ridicati comanda din magazin sau showroom.

Oferta nebancara Provident Secure link Credit nebancar in rate Provident


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Creditul urgent Credit Fix online
CreditFix online este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionesti din domeniul financiar. Plecand de la experienta acumulata in sistemul financiar, acestia au avut viziunea dezvoltarii unor solutii care sa raspunda nevoilor neacoperite de institu ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies