Imprumuturi IFN

Rate - credit nebancar Garanti Credite de Consum

Imprumuturile nebancare pentru achizitii in rate la Garanti Credite de Consum inseamna simplitate si rapiditate in intreg procesul de creditare, dobanda fixa si asigurare

Achizitiile in rate nebancare oferite de catre Garanti Credite de Consum se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 69 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, sau ultimii trei fluturasi de salariu sau cuponul de pensie + decizia de pensionare. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 700 lei (600 lei pentru pensionari), iar creditul minim: 500 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
30000 lei;
Perioada minima: 12 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Imprumturile nebancare pentru cumpararea in rate la Garanti Credite de consum inseamna simplitate si rapiditate in intreg procesul de creditare, consultanta financiara din partea analistului de credite - care te asigura ca primesti creditul cel mai potrivit pentru tine. Dobanda fixa pe toata durata contractului de credit si plan de protectie a veniturilor tale (in caz de somaj sau incapacitate temporara de munca, daca nu veti mai putea achita ratele, ai o asigurare care poate prelua o parte din sumele ramase de plata pana la terminarea contractului.

Imprumut rapid Garanti Secure link Rate - credit nebancar Garanti Credite de Consum


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Creditele nebancare pentru pensionari
Dintre IFN-urile pe care le analizam si promovam in paginile acestui portal, singura societate care acorda credite cu ultima rata scadenta la varsta de 65 de ani este Credius. Oarecum de inteles pe de o parte: Credius acorda imprumuturi rapide doar cu bule ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies