Imprumuturi IFN

Rate - credit nebancar de la IFN Simplu Credit

Microcreditele au o caracteristica importanta: se achita intr-o singura transa in termen foarte scurt, deci nu pot fi folosite pentru cumparaturi in rate

Achizitiile in rate nebancare oferite de catre acest IFN se pot obtine astfel:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 21 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, dar e de ajuns fluturas de salariu sau cupon de pensie. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 100 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
10000 lei;
Perioada minima: 10 zile;
Perioada maxima pentru rambursare: 36 luni.

Microcreditele acestea au o caracteristica importanta: se achita intr-o singura transa, la un termen foarte scurt, deci este clar ca nu pot fi folosite pentru cumparaturi in rate. Se pot apela insa si credite rapide pentru nevoi personale, insa cel mai bine este sa discutati deschis cu consultantii Simplu Credit IFN pentru a vedea daca imprumutul de acest tip se potriveste cu ce aveti nevoie.

Ofertele Simplu Credit au in mare masura o doza de "clasic", nemaivazand nimic nou de cel putin 5 ani de zile. Dar ca o nota pozitiva: tot de cel putin 5 ani de zile nu am auzit nimic de rau despre acest IFN. Au un sistem simplu, robust, stabil, bazat in mare masura, este adevarat, pe clientii vechi.

Alt articol recomandat: credite nebancare urgente online, in care se descriu cateva oferte speciale online, precum si primele posibilitati de credit rapid bancar.

Imprumut rapid Simplu Secure link Rate - credit nebancar de la IFN Simplu Credit


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Creditul de nevoi personale Happy Credit
Happy-Credit este o marca inregistrata a "Credit pentru fiecare IFN S.A.", institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110274/ 18.10.2012, operator de date cu caracter personal, av ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies