Imprumuturi IFN

Viva Personal - credit nebancar in rate

Imprumut rapid Viva Personal - ia acum 5000 lei pe 3 luni, plata in rate lunare egale! Fara adeverinta, se accepta si restantieri, totul online

Viva Credit IFN se inscrie in lista din ce in ce mai lunga a institutiilor financiare care ofera credite pe termen mediu si cu plata sumelor in rate lunare.

Viva Personal iti pune la dispozitie sume generoase, iar perioada este fixa: exact un trimestru, nici mai mult, nici mai putin.

Venit minim acceptat: se analizeaza de la solicitant la solicitant, dar foarte important - se accepta si persoane cu istoric de credit negativ - restantieri, Biroul de credit. Suma minima la un imprumut Viva Personal este de 1000 lei.
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
5000 lei;
Perioada minima: 3 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: tot 3 luni.

Conditii acordare Viva Personal

Viva PersonalImprumuturile Viva Personal se ramburseaza in rate lunare fixe, cu dobanda anuala efectiva (DAE) intre 54% si 90% (absolut decent pentru un imprumut nebancar). Chiar luand in calcul faptul ca un credit Viva Personal se poate obtine foarte foarte rapid, teoretic pentru cumparaturi, e de preferat ca acest sistem sa fie folosit doar in cazuri grave, de urgenta.

Viva Personal este un credit diferit de oferta cunoscuta a Viva Credit, respectiv creditul rapid pana la salariu - marca inregistrata Viva. Sumele acordate prin Viva Personal sunt mai mari, perioada de acordare este mai lunga, rambursarea se face in rate lunare iar dobanda anuala efectiva este de de aproape 5 ori mai mica!

Credit in rate Viva Secure link Viva Personal - credit nebancar in rate


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Imprumut pe termen lung cu buletinul
Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat.

La Fast Finance, dobanda creditului cu buletinul iti este comunica ... vezi continuarea »
Te califici pentru un imprumut nebancar?
Multi oameni intreaba, si gasiti asemenea exemple la mai toate IFN-urile: "Daca mi s-a refuzat un credit, pot face o noua cerere?"

Raspunsul este aproape intotdeauna "Da, desigur, dar...". Acel 'dar' spune multe..

Un exemplu foart ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies