Pro Credite | broker credite pentru restantieri

Imprumuturi rapide nebancare si credite bancare facilitate prin Pro Credite, acordate in conditii foarte bune, cu cel mai simplu dosar, totul facut fara sa te coste un leu!

Cea mai simpla modalitate de a accesa un credit rapid in cele mai bune conditii, in cel mai scurt timp si fara a depune cereri la 10-15 institutii financiare (bancare sau nebancare), este sa apelati la un broker de credite – intermediari financiari organizati legal. Acestia realizeaza gratuit pentru clienti toata activitatea de consultanta si intermediere a imprumuturilor, va explica totul mai bine decat ar face-o orice functionar al bancilor, si se asigura ca totul este gata in absolut cel mai rapid mod cu putinta..

Prin analiza lor initiala, va asigura ca veti depune cerere de imprumut rapid doar acolo unde aveti cu adevarat sanse foarte clare de a vi se aproba creditul, si doar pentru acele produse care sunt perfect avantajoase.

Acces direct si rapid la zeci de oferte personalizate

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Ferma Plus credite agricole IFN | linie fara garantii.

Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte pe care le faciliteaza Pro Credite Broker.

Elementele ofertei Pro Credite Broker:

 • Credite nevoi personale rapide fara garantii cu sume de pana la 100000 lei (peste 22 de mii de euro)!
 • Credite fara carte de munca (doar cu adeverinta de venit)!
 • Grad de indatorare pana la plafonul superior maxim al limitei legale;
 • Consultanta gratuita! Serviciile brokerului nu costa absolut nimic. Este exact acelasi lucru ca in cazul in care dumneavoastra ati solicita oferta a mai mult de 15 banci din Romania.
 • Credite cu venituri realizate in afara teritorului Romaniei;
 • Pre-aprobare foarte rapida de catre consultantul de credit, dureaza 15 minute, tinand seama de toate conditiile bancilor sau IFN-urilor, astfel incat sa primiti banii imprumut atat de necesari in cel mai scurt timp cu putinta.

Avantaje si caracteristici brokeraj de credite

 • Cele mai mici dobanzi prin alegerea personalizata din zeci de oferte – banci si institutii financiare nebancare;
 • Dobanda fixa pe toata durata contractului de imprumut;
 • Costurile imprumutului sunt usor de inteles si de urmarit, simple, clare, in transparenta totala;
 • Se pot accesa credite de refinantare cu sau fara ipoteca pentru a reduce costurile imprumuturilor bancare sau nebancare pe care le aveti deja luate la diverse institutii de credit;
 • Venitul luat in calcul la Persoanele Fizice Autorizate poate fi cel inregistrat in ultimele luni in Registrul de Incasari si Plati;
 • Se admite castigul real incasat pentru PFA-urile cu norma de venit;
 • Pentru veniturile din dividende nu se solicita dovada platii / retinerii impozitului.

Caracteristici oferta Pro Credite

Pro Credite BrokerCine poate apela la serviciile Pro Credite Broker? ABSOLUT ORICINE are dreptul legal de a semna acte si de a dispune de bunurile proprii. In ziua de astazi exista credite acordabile pentru aproape orice fel de persoana: clienti cu venituri castigate in alta tara, persoane inscrise in Biroul de Credite, oameni care au deja credite si grad de indatorare mare (ratele lunare toatale inseamna un procent insemnat din castigul net lunar).

Pentru fiecare din aceste situatii exista vreo banca sau vreun IFN care poate acorda un imprumut rapid. Dar cum sa ii gasiti? Brokerul are in fiecare zi informatiile oficiale de la institutiile financiare partenere, in care stie exact care sunt condutiile pentru orice fel de situatie.

Ce trebuie insa in mod clar sa retineti. Un broker de credite nu acorda credite. Ei analizeaza cat mai bine situatia personala, determina ce suma puteti obtine cu sanse mari de aprobare, si selecteaza una sau mai multe institutii de credit la care ati avea aceste sanse. Dintre respectivele oferte selectate, apeleaza mai intai la cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Aprobarea finala o face institutie de credit, nu brokerul. La fel, semnarea contractului de credit se face direct cu acea institutie. Mai multe detalii legate de functionare si lege aplicabila: conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca intermediarii de credite.

(Visited 985 times)

Leave a Reply