Esti in cautarea unui imprumut rapid doar cu buletinul? Vrei oferta completa pentru acest credit cu buletinul, plus sistem lejer de acordare, rate egale si dobanda fixa. Raspubns: exista, ba chiar e din ce in ce mai prezent in oferta IFN-urilor. Prezentam numeroase IFN-uri din Romania care acorda credite urgente – credit rapid cu buletinul sau imprumut rapid cu buletinul (numite uneori si microcredite). Pe langa mai vechile specialiste in domeniu (iCredit, Viva Credit), acum la fel de interesante sunt si imprumuturile nebancare oferite de catre Ferratum, Credius sau IFN Extra Finance (creditul cu buletinul Extra Simplu). Aceste credite se acorda doar cu buletinul, dar ceva tot trebuie prezentat. Nu se cer adeverinte, nu se cer garantii, tot ce trebuie indeplinit este in general criteriul varstei, si eventual un extras de cont de unde aveti card.

Indiferent de mediul financiar la care apelam pentru un credit – bancar sau nebancar, intotdeauna ne va interesa cat poate dura obtinerea sumelor solicitate. Cere un credit de la IFN doar cand ai cu adevarat nevoie; alege oferta si suma imprumutata astfel incat sa nu risti probleme mari in rambursarea unui asemenea imprumut; alege IFN-ul potrivit nu doar dupa reclame. Inainte de a solicita un credit rapid de la un IFN, ai cu siguranta acces la un simulator de rate, asa ca poti verifica cat se poate de clar ce suma poti obtine, si mai ales, cat vei avea de plata rata. Un sfat: daca rata respectiva depaseste 30% din castigul net lunar, mai bine reduceti suma ceruta de la bun inceput.

Credit simplu de accesat pentru perioade scurte de timp, sume nu foarte mari dar suficient cat sa rezolvi probleme urgente pana intra salariul. Credite rapide pana la salariu cu acordare de urgenta: bani in 15 minute in timpul orelor de program bancar din zilele lucratoare, la dobanzi bune, cu acceptarea celor inscrisi in Biroul de credit (restantierii bancilor) si multe promotii de urmarit.