Oferta credit cu garantii Libra Internet Bank

Vrei sa stii care sunt toate conditiile si actele necesare pentru un credit cu garantii mobiliare? Cel mai simplu sistem din cate am avut ocazia sa analizam, este cel de la Libra Internet Bank.

Exista, in principiu, trei mari tipuri de credite (bancare sau IFN):

  1. Creditele pentru nevoi personale fara garantii.
  2. Creditele ipotecare (garantii imobiliare – casa, apartament, teren).
  3. Creditele pentru nevoi personale sau pentru achizitii cu garantii mobiliare – orice bun de valoare, care nu este casa, apartament sau teren, de exemplu garantarea cu un autoturism.

Oferta credit cu garantii Libra Internet Bank 1Analizam in continuare aceste oferte prin prisma ofertelor speciale din portofoliul Libra Internet Bank. Caracteristicile principale ale creditelor garantate cu garantii mobiliare sunt suma foarte flexibila – intre 5000 si 600000 lei, iar perioada de imprumut intre 1 si 5 ani. O alta caracteristica generala: bunul cu care se garanteaza trebuie sa aiba o valoare efectiva de piata de cel putin 120% din suma solicitata pentru imprumut.

Costuri: modul de calcul al dobanzii la acest credit este IRCC + 10-15%.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 21 ani, cu cel mult 60 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – minim pe economie.

Imprumutul se aproba cu dosar minimal, insa este necesara aducerea unei adeverinte de salariu – sau alta dovada a veniturilor legale.

Imprumutul STANDARD CU GARANTII MOBILIARE – persoane fizice e optiunea ta atunci cand ai nevoie de bani, fara sa fie nevoie sa justifici utilizarea acestuia. Poti primi simplu pana la 600000 lei si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.

Nota: ce inseamna un imprumut de 600000 lei? In euro, echivaleaza cu cca 125000 euro. Acesta este – ca exemplu, valoarea unei locuinte din clasa de varf (nu de lux insa). Cum pentru o garantie, bunul pus trebuie sa reprezinte cel putin 120% din valoarea creditului aprobat, inseamna ca pentru a atunge pragul acesta de imprumut, bunul pe care trebuie sa il aduceti in garantie trebuie sa valoreze de fapt peste 150000 euro.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Imprumut IFN Simplu Credit

Finantare nevoi personale prin Libra

Banca aceasta s-a specializat in creditele pentru nevoi personale sau activitati curente, atragand zeci de mii de clienti noi, in special persoane fizice.

Finantare nevoi personale prin LibraCum poti apela la banca ce asigura cel mai bun imprumut prin Internet pentru nevoi personale din Romania, in Lei cu dobanda fixa sau in Euro cu dobanda variabila? O posibila rezolvare: imprumut simplu si rapid prin Libra Internet Bank, incepand cu 5000 lei, credit maxim acordat 22’500 lei, perioada minima pentru credit: 6 luni (cu maxim 5 ani). Costuri: dobanda acestui imprumut incepe de la 9-12% DAE.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 65 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – functie de suma imprumutata. Acest imprumut se acorda fara adeverinta de salariu, fara sa fie nevoie sa primiti macar salariul in cont, dar atebtie, daca salariul il primiti direct pe card, veti avea dobanda mai mica.

Credit cu buletinul, intr-un an in care o multime de banci au tratat incorect clientii cu probleme la plata ratelor, aceasta banca a fost salvatoare pentru toti cei pe care i-a putut ajuta cu refinantari si imprumuturi rapide pentru nevoi personale.

Cine este Libra Internet Bank?

Numele Libra Bank nu este chiar nou in mintea noastra, dar nici foarte vechi nu ne suna. Totusi, aceasta banca are deja mai mult de doua decenii de activitate in Romania. Prima lansare a fost in anul 1996, incepand cu denumirea de Banca Romana pentru Relansare Economica.

Actualmente, Libra Internet Bank este o banca de sine statatoare – institutie bancara de drept privat roman. Ca parte a grupului NCH – New Century Holding, este inrudita direct sau indirect cu branduri renumite cum ar fi: grupul Vel Pitar, United Capital, Winmarkt, IMS Proprietati, Netbridge, Active Soft,Electroaparataj, Anticorosiv, UMEB, Elpreco, Romportmet, Elpreco Craiova, Asirom, Romarta, Active Soft (ziare.com, bestmusic.ro, metalhead.ro, 220.ro), Vodanet (acasa.ro, ele.ro), NetBridge (trafic.ro, boom.ro) sau iMedia (eva.ro, cinemagia.ro, automarket.ro).

NCH este un grup american de investitii cu activitatile conturate cel mai clar in Europa Centrala si de Est. Actiunile grupului incorporeaza active de circa 3 miliarde de dolari, cele romanesti situandu-se in zona a 300 de milioane de dolari.

(Visited 547 times)

Leave a Reply