Mozipo | Ai nevoie de 2000 lei imediat?

Credite nebancare fara garantii prin Mozipo Romania cu acordare in 15 minute, intre 100 si 2000 lei pentru 1-6 luni

Mozipo | Ai nevoie de 2000 lei imediat? 1Mozipo Romania este un credit nebancar putin mai neobisnuit. In primul rand, se acorda in 15 minute, doar cu buletinul, fara adeverinta. Apoi, prin programul Mozipo se pot imprumuta sume sume intre 100 si 20’000 lei! Perioada de rambursare? Intre doua luni (minim – adica doua rate lunare), si, ATENTIE: 60 de luni! Da, Mozipo, incepand cu 2020, acorda credite de nevoi personale pe termen lung, cu rate lunare ca la banci – pana la 5 ani.

Inca o noutate ianuarie 2020: pentru creditele rapide Mozipo luate pe doua luni (doua rate lunare), dobanda este ZERO pentru creditele de maxim 500 de lei, la clientii aflati la primul contract.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 20000 lei.

Este foarte important sa stim ce cumparam, indiferent despre ce este vorba. Dar cand discutam de sume mari de bani, este cu atat mai serios, mai ales cand este vorba sa ii luam cu imprumut. Inainte de a afla care este cel mai bun credit sau daca merita sa va ganditi la un imprumut nebancar, mai bine intrebati-va: aveti cu adevarat nevoie de acesti bani? Pentru ca, cu exceptia urgentelor clare (medicale, familiale, legate de gospodarie sau de scoala), de multe ori se pot gasi alternative. In general, toate acestea implica rabdare, dar nu strica sa avem si asa ceva. Retineti va rugam faptul ca Mozipo Romania poate acorda credite catre restantieri, dar numai dupa o atenta verificare. Este nevoie sa aveti un venit stabil, iar varsta necesara este intre 23 si 70 de ani.

Dar mai avem un pic si terminam aceasta sectiune a descrierii credtului Mozipo, fara sa vorbim despre dobanda. Am spus deja ca la un credit de 500 de lei pe doua luni, dobanda este zero. Penrru restul contractelor insa, dobanda este si ea ca la banci: incepe de la numai 4.9%!

Costuri credit Mozipo

Daca veti contracta un credit Mozipo in valoare de 20000 lei (suma maxima a creditului) pentru o perioada de 60 luni (5 ani – perioada maxima de asemenea), cu dobanda anuala conform contractului de 4,9%, veti plati o dobanda totala de 2591,2 lei. Se mai adauga comisionul de analiza dosar (platibil doar in cazul aprobarii imprumutului, si platibil in parti egale la fiecare rata, in suma totala de 258,6 lei, plus comisionul de administrare credit (aferent ratei de credit), care este de 14 lei lunar. Daca ratele vor fi rambursate lunar, conform graficului de rambursare, fara itarzieri sau plati partiale, suma totala platibila de catre client va fi de 23689,8 lei, DAE – 7,09%: rata lunara totala de 394,83 lei.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Oferta rate nebancare Cetelem

Mozipo IFN ofera 2000 lei in 15 minute

Credit online in cel mult cateva ore, fara adeverinta de salariu sau alte acte, iti este de ajuns sa ai la tine cartea de identitate

Mozipo IFN ofera 2000 lei in 15 minuteDintre toate creditele nebancare rapide aparute in ultima perioada, Mozipo este de departe printre cele mai rapide in cresterea popularitatii. Chiar daca nu este diferit substantial de celelalte credite rapide pana la salariu, are ceva aparte, cand lucrezi cu oamenii de acolo te simti cu adevarat respectat, si fara teama ca ti se poate intampla ceva rau

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 20’000 lei!

Mozipo IFN ofera imprumuturi rapide doar cu buletinul, fara adeverinte, nu te refuza din start daca esti prins in biroul de credit, si in general, nu refuza aproape pe nimeni. Foarte importante sunt si promotiile. Chiar daca nu sunt spectaculoase, important este ca sunt lansate in cele mai potrivite momente, adica inainte de marile sarbatori sau de perioadele de cadouri.

Stai la curent cu promotiile si ofertele speciale. Pana astazi nu am avut decat laude de la vizitatorii acestei pagini!

Dar inainte de a va arunca spre aceste promotii, nu uitati lectia numarul unu in materie de imprumuturi (in general, dar in special la cele nebancare): luati bani doar daca aveti cu adevarat nevoie, nu pentru mofturi!

(Visited 446 times)

Leave a Reply