Mogo auto rulate | credit auto second hand

Creditul auto specializat in cele doua variante: ai masina si vrei imprumut, sau ai gasit masina second hand si nimeni nu iti da credit sau leasing sa o cumperi

Mogo inseamna credit auto. Ce inseamna credit auto la Mogo? Ca sa glumim putin: ori una, ori cealalta. Adica ambele. Ai o masina, ai nevoie de bani, Unde poti garanta cu ea pentru a obtine un imprumut avantajos pe termen lung, cu plata in rate? Cu siguranta nu la o casa de amanet. Ramane varianta sa mergi la Mogo. Sau nu ai o masina, nici nu ai bani de una noua. Ca sa cumperi in rate o masina second-hand, poti merge doar la cele cateva societati foarte mari care au in oferta atat masini rulate, cat si societatea proprie de leasing. Dar aici ofertele sunt foarte putin variate, iar preturile foarte mari. Ce, chiar toti ne permitem sa luam Touareg sau Q7?

Credite auto pentru orice buzunar

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Credite nebancare urgente online. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Ce reprezinta Mogo? Cine sunt ei si cu ce se ocupa? Avantaje, dezavantaje, riscuri? Cine poate apela la seviciile Mogo? Ce avem de castigat?

Sa le luam pe rand. Mogo IFN SA s-a lansat legal in Romania anul trecut, si a inceput activitatile comerciale de imprumuturi nebancare in luna iulie a acestui an. Are sediul in Bucuresti, iar filiale pentru moment sunt Mogo Timisoara, Mogo Cluj si Mogo Iasi. Firma are la baza grupul baltic Mogo Finance lansat in 2012, cu activitati pentru moment in Letonia, Lituania, Estonia, Georgia si Romania.

Principala ocupatie a Mogo este creditul auto – in cele doua variante descrise mai sus, vazut ca un imprumut nebancar rapid acordat in 15 minute si rambursabil in 5 ani – cel mai lung credit nebancar din Romania.

Serviciile Mogo – creditul auto sunt simple:

  1. Vreau Masina! Iti gasesti singur masina, orice masina, orice vechime, orice sursa (doar sa o poti cumpara legal, cu actele in regula). Se accepta la finantare autovehicule cu pret minim de 2500 lei si maxim 66000 lei adica cca 540 euro minim – 14300 euro maxim). Trebuie sa ai un avans – cel putin 15% din valoarea de achizitie. Apoi, iti alegi perioada in care vrei sa achiti (sau suma lunara pe care o cinsideri potrivita): intre 6 luni si 5 ani.
  2. Am masina, am nevoie de bani! Conditii relativ similare: poti imprumuta, in functie de valoarea de pata a masinii cu care garantezi, intre 2500 si 45000 lei, pe termen foarte lung, intre 6 luni si 60 de luni.

Desigur, conteaza si cat costa, nu? Dobanda este clara, 3,15% dobanda lunara ca sa cumperi masina, 3,50% dobanda lunara daca imprumuti bani cu masina garantie. Verifica la final lista completa de taxe si comisioane Mogo – creditul auto.

Tot pe site gasesti un instrument rapid si foarte util de evaluare a valorii masinii (fie cea cu care vre sa garantezi, fie cea pe care doresti sa o cumperi.

(Visited 320 times)

Leave a Reply