Mobilo Credit – bani pe loc cu telefonul

Imprumut rapid IFN pana la salariu cu dobanda avantajoasa si acordare in aceeasi zi prin intermediul primei aplicatii mobile pentru credite nebancare din Romania

Mobilo Credit - bani pe loc cu telefonul 1Imprumut rapid nebancar cu dobanda avantajoasa, termen scurt si banii in mana in 30 de minute!

Oferta Mobilo Credit: la primul imprumut contractat – in limita a maxim 250 de lei si fara prelungirea perioadei de rambursare, dobanda si toate celelalte costuri sunt ZERO. Concret, iei cu imprumut 250 de lei, dupa 30 de zile (sau mai putin, daca doresti) dai inapoi tot 250 de lei, si totul este in regula.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 2000 lei.

Ce este cel mai interesant legat de imprumuturile rapide Mobilo Credit, este apartenenta la mileniul trei: daca faci cererea de imprumut instalandu-ti aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone (disponibila pentru Android si pentre iOS), suma pe care o poti primi cu dobanda zero la primul credit urca la 350 de lei – totul este gata in 7 click-uri ! De la al doilea credit rapid Mobilo inainte, vei avea de platit si dobanda, desigur, dar apar si alte avantaje, in primul rand legate de posibilitatea de prelungire a contractului in curs. Spre deosebire de majoritatea IFN-urilor, care asteapta banii la termen, altfel incep penalitatile, Mobilo Finance iti permite posibilitatea de a prelungi creditul cu pana la 4 saptamani. Treptele creditului sunt: 250 lei la primul contract, pana in 500 lei la al doilea, maxim 800 lei la al treilea, 1200 lei la al patrulea si peste 1200 lei de la al cincilea. Perioada maxima a creditului Mobilo este de 31 zile.

Avantaje credit prin aplicatia pe telefon Mobilo:

  • Banii in 30 de minute
  • Credit doar cu buletinul
  • Credit rapid pe mobil
  • Banii in cont sau numerar
  • ZERO comisioane

Sistemul de avantaje client Mobilo:

  • Client nou Mobilo Credit: suma maxima 1500 lei, cu plata in rate pana la 3 luni.
  • Client Bronze+ Mobilo Credit: suma maxima 2500 lei, cu plata in rate lunare pana la 4 luni.
  • Client Silver+ Mobilo Credit: suma maxima 3000 lei, cu plata in rate lunare pana la 4 luni.
  • Client Gold+ Mobilo Credit: suma maxima 3500 lei, cu plata in rate lunare pana la 4 luni.
  • Client Platinum Mobilo Credit: suma maxima 4000 lei, cu plata in rate lunare pana la 6 luni.

Trecem mai departe? Ok, sa continuam.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Acces Askredit

Aplicatie imprumut online Mobilo Credit

Creditul nebancar ultra rapid cu cea mai simpla procedura de acordare si la dobanzi foarte avantajoase

Aplicatie imprumut online Mobilo CreditAcum prezentam imprumutul super simplu prin Mobilo Credit IFN prin care se pot obtine in cel mai rapid mod sume mici si medii de bani pe termen scurt si mediu (clientii vechi pt plati pana la 6 rate lunare), la costuri decente. Platforma online Mobilo Credit iti ofera posibilitatea sa imprumuti sume nu foarte mari – maximul standard la un cont Platinum este de 4000 lei, dar suficiente sa acoperi un necaz intempestiv aparut. Mai mult decat o parere: analizeaza bine riscurile creditelor garantate.

Creditele cu garantii (ipotecare sau de alta natura) sunt imprumuturi mai ieftine si mai usor acordate decat cele fara garantii, ceea ce le fae foarte atractive, dar trebuie sa intelegeti ca, indiferent cate modificari legislative par sa se aprobe in favoarea ta, ramai intotdeauna cu riscul de a-ti pierde casa daca ceva merge prost si nu mai poti plati ratele. Si daca te gandesti ca este doar un imprumut mic, pentru nevoi personale, mult mai redus ca valoare decat casa cu care garantezi, trebuie sa fii cu atat mai atent: ti se ia casa, e scoasa la licitatie, banca isi ia ce ii datorai, cu toate penalitatile, platesti si costurile judiciare, si cele cu executorii, si cele de licitatie, si taxele notariale si impozitele de vanzare. Iar ce ramane, ramane pentru tine, doar ca va fi cu siguranta insuficient pentru a-ti cumpara o alta casa la fel.

(Visited 392 times)

Leave a Reply