Imprumuturi IFN

Mobilo Credit - bani pe loc

Imprumut rapid IFN pana la salariu cu dobanda avantajoasa si acordare in aceeasi zi prin intermediul primei aplicatii mobile pentru credite nebancare din Romania.

Oferta Mobilo Credit: la primul imprumut contractat - in limita a maxim 250 de lei si fara prelungirea perioadei de rambursare, dobanda si toate celelalte costuri sunt ZERO. Concret, iei cu imprumut 250 de lei, dupa 30 de zile (sau mai putin, daca doresti) dai inapoi tot 250 de lei, si totul este in regula.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 2000 lei.

Ce este cel mai interesant legat de imprumuturile rapide Mobilo Credit, este apartenenta la mileniul trei: daca faci cererea de imprumut instalandu-ti aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone (disponibila pentru Android si pentre iOS), suma pe care o poti primi cu dobanda zero la primul credit urca la 350 de lei - totul este gata in 7 click-uri !
De la al doilea credit rapid Mobilo inainte, vei avea de platit si dobanda, desigur, dar apar si alte avantaje, in primul rand legate de posibilitatea de prelungire a contractului in curs. Spre deosebire de majoritatea IFN-urilor, care asteapta banii la termen, altfel incep penalitatile, Mobilo Finance iti permite posibilitatea de a prelungi creditul cu pana la 4 saptamani. Treptele creditului sunt: 250 lei la primul contract, pana in 500 lei la al doilea, maxim 800 lei la al treilea, 1200 lei la al patrulea si peste 1200 lei de la al cincilea. Perioada maxima a creditului Mobilo este de 31 zile.

Mobilo Credit - bani pe loc Secure link Mobilo Credit - bani pe loc


Descriere din categoria de oferte: Imprumut urgent online © 2018


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies