ING Personal – credit acordat pe loc

Nu mai este nevoie sa alergi dupa acte pentru a putea primi un credit bancar pentru nevoi personale, acum se poate si la banca fara adeverinta de salariu.

ING Personal - credit acordat pe loc 1Momente speciale in viata ta, sau investitii majore? Probabil ca un imprumut este solutia cea mai rapida si mai simpla – creditul pentru nevoi personale pe loc. O posibila rezolvare: credit rapid bancar pentru sume mici, chiar si numai 2000 lei, imprumut maxim acordat 90’000 lei, perioada minima a imprumutului: 1 an (cu maxim 5 ani).

Care sa fie acesta? EI, haideti ca va asteptati deja la acest raspuns: ING Personal!. Costuri: dobanda acestui imprumut incepe de la 8. 95%, maxim 11. 25%.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 60 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – 750 lei. Creditul acesta se acorda pe loc, fara adeverinta de salariu (doar cu buletinul), si fara sa fie necesar ca salariul sau orice alte forma de venit sa se incaseze intr-un cont bancar.

Credit in banca cu buletinul – acesta este cel mai simplu imprumut rapid bancar, cel mai rapid credit pentru nevoi personale si cel mai ieftin credit rapid, un adevarat imprumut rapid doar cu buletinul fara garantii, fara dosare, fara acte si fara saptamani de asteptare.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Rate fixe prin Provident – acordare online sau la domiciliu

Cel mai simplu credit dintre cele ieftine

Bancile mici ofera imprumuturi mai avantajase, in special cele de consum si pentru nevoi personale, fie ca discutam de conditiile de acordare fie de dobanzi.

Cel mai simplu credit dintre cele ieftineNu crezi ca imprumutul ING Personal de la aceasta banca este cea mai la indemana solutie cand ai nevoie urgenta de bani? Iata solutia: credit bancar fara acte cu varianta in Euro. Minim 1000 euro, imprumut maxim acordat 20000 euro si perioada minima de achitare este de 6 luni (cu maxim 5 ani). Costuri: formula de calcul a dobanzii la credit este EURIBOR 3 luni + 13,9%.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 60 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – 1200 lei de persoana sau 1800 lei de familie. Desi se solicita adeverinta de salariu la acordarea creditului, veniturile acceptate sunt foarte diverse, mergand pana la bonurile de masa pe care le primiti prin contractul de munca.

Visezi poate sa poti castiga atat de multi bani incat sa iti indeplinesti toate dorintele, fara sa fie nevoie sa te indatorezi, salariu foarte mare, sau castig la loto. Vise. . . pana atunci, ia in considerare si un credit pentru nevoi personale cu moneda in lei.

Atentie, la creditul in Euro apar cateva detalii speciale. In prumul rand, plragul maxim de indatorare este cu totul altul decat la cele in lei. Discutam acum doar de varianta creditelor pentru nevoi personale – credite de consum. La lei, pragul maxim de indatorare acceptat prin normele BNR este de 40% din venitul net lunar al solicitantului. La creditele in valuta.. jumatate: rata lunara poate reprezenta MAXIM 20% din venitul personal lunar al celui care cere un credit.

(Visited 169 times)

Leave a Reply