Imprumuturi urgente bancare nebancare

Afla cum poti alege cele mai ieftine credite acordate in regim de urgenta – atat din sistemul nebancar cat si de la banci. Imprumuturi rapide si fara adeverinte

O intrebare foarte importanta este: se pot gasi oferte de imprumut rapid, doar cu buletinul, credite urgente acordate fara multe acte, insa la un nivel al dobanzii acceptabil, comparabil cu cele obtinute de la banci? Cum compari un credit bancar acordat pe 5 ani cu unul nebancar? Poti afla aici cum poti sa alegi cele mai ieftine credite acordate in regim de urgenta, atat prin IFN-uri cat si de la banci: imprumuturile rapide cu buletinul, fara adeverinta.

De la banca la IFN si inapoi

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Ferma Plus credite agricole IFN | linie fara garantii. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Prima oferta speciala: Mozipo. La primul credit luat de la Mozipo, daca alegi varianta de imprumut urgent pe 2 luni – doua rate lunare, in suma de maxim 1500 lei, dobanda este zero: vei returna doua rate a cate 750 lei, adica exact cat luasei imprumut. Obtinefrea banilor este cat se poate de facila, te inregistrezi online, cu un scan sau o poza a buletinului de identitate, si in 15 minute de la aprobare ai banii in cont. De la al doilea credit incolo, poti opta pentru perioade de 2, 3, 4, 5 sau 6 rate lunare, la o dobanda cu 30% reducere.

Alte imprumuturi rapide cu dobanzi mici sunt intalnite in ofertele ING Bank (iei banii pe loc, fara alte acte, pana la 90000 lei pe 5 ani, la o dobanda fixa incepand de la 9,25% pe an), Ferratum – primul credit este GRATUIT (cost: 0 RON), daca este rambursat pana la scadenta (oferta valabila in luna octombrie a.c.), creditul Expresso de la BRD (celebrul imprumut Mau Miau), sau de la Telecredit care iti acorda primul credit GRATUIT, un imprumut rapid cu 0% DOBANDA.

Vrei acces la imprumuturi urgente dobanda mica? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, Telecredit sau ExtraSimplu.

Avantajele, spre exemplu, unui credit rapid cu buletinul Telecredit sunt: creditori directi (nu sau altfel de intermediari), credite rapide, 100% online, aplici usor, esti evaluat rapid si primesti banii in cel mai scurt timp in contul bancar, nu se percep comisioane si nu xista alte costuri ascunse, transferul banilor se face in aceeasi zi, dupa aprobarea imprumutului si confirmarea ta. In plus, poti primi imprumutul de la Telecredit, chiar daca ai si alte credite.

Cum poti ridica banii dupa aprobarea unui imprumut?

Situatia institutiilor financiare, bancare si nebancare, care pot oferi imprumuturi urgente cu depunere online a cererii si virarea creditului direct pe card

Facem aici diferentierea clara intre cele doua tipuri de credite rapide – in functie de modul in care iti primesti banii: 1, cererea se poate depune online dar banii seprimesc doar de la casieria IFN-ului sau o sucursala bancara; 2, credite rapide cu cerere online si banii virati direct pe card. Prezentam in continuare situatia institutiilor financiare, bancare si nebancare, care pot oferi imprumuturi urgente cu depunere online a cererii si virarea creditului urgent, direct pe card.

Credit nebancar cu plata direct pe card

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Intre preferintele cele mai clare ale utilizatorilor de credite nebancare urgente pana la salariu, Telecredit ocupa o pozitie de varf. Telecredit, ca institutie financiara nebancara autorizata legal, ofera credite direct fara intermediari, prin aplicatii online si virarea banilor direct in contul imprumutatului. Asa cum foarte cinstit explica Telecredit, imprumuturile oferite de catre acest IFN sunt destinate doar nevoilor reale, urgente, pe termen foarte scurt. Costurile sunt destul de mari, dar verificarile sunt foarte putine, acordarea se face doar cu buletinul, iar baii necesari ii poti avea si in 15 minute.

Printre avantajele pe care le ofera Telecredit, mentionam numeroasele programe de promotii si de loialitate. Printre promotiile la creditele urgente direct pe card oferite de Telecredit, am gasit ca foarte interesante cele care acordau reduceri substantiale ale dobanzii la primul credit, reduceri ce in anumite perioade promotionale au ajuns si la 100% – adica imprumutai 1500 lei, dadeai inapoi 1500 lei. Cum poti apela cel mai usor la aceste promotii? Verifica cat mai des ofertele speciale curente in site-ul Telecredit.

Vrei acces la credite online urgente pe card? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, ExtraSimplu, Zaplo, Onnen si Telecredit.

Cele mai solicitate imprumuturi rapide Telecredit se incadreaza intre 100 de lei (un milion vechi) minm, si maxim 2000 lei, iar suma imprumutata plus dobanda se returneaza intr-o singura transa, la finalul perioadei – care este de maxim 30 de zile. Cine poate apela la Telecredit? Orice persoana care realizeaza venituri legale, adica inclusiv pensionarii pot face imprumut, nu doar salariatii. Nu exista un venit minim solicitat, insa suma maxima imprumutata se calculeaza personalizat in functie de venit.

Cum se obtine credit direct pe card?

Un card de credit inseamna cumparaturi oriunde si oricand, cu un numar de zile dobanda ZERO pentru orice plata – in magazin sau online

Ce avabtaje aveti cand incasati bani pe un card de credit sau pentru cumparaturi. Acesta poate fi folosit in orice punct de vanzare sau ATM cu sigla corespunzatoare emitentului (fie magazin, fie cumparaturi online), atat in tara cat si in strainatate. De ce prezentam un produs de creditare bancara intr-un site specializat in imprumuturi nebancare rapide? Pentru ca este un produs foarte bun! Macar pentru comparatie, si tot merita sa analizati modul de acordare si conditiile pentru a avea acces la asa ceva.

Avantajele virarii prin card de credit

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Cumparaturile pe credit prin Card de Credit iti dau o perioada de gratie cu dobanda ZERO pentru orice plati in magazin sau online, daca pana la data scadenta achiti integral sumele cheltuite din limita de credit.

Poti transforma orice suma in limitele contractuale, achitata la un comerciant cu Cardul de Credit, in plan de rate egale pe 3, 6, 9 sau 12 luni. Planul de rate poate fi activat in maxim 10 zile lucratoare de la decontarea tranzactiei, dar nu mai tarziu de ultima zi lucratoare a lunii respective.

E foarte simplu sa transformi o suma datorata in plan de rate, prin Internet Banking sau apeland la consultantii din Contact Center si din orice sucursala a bancii unde ai contul.

Poti folosi un Card de Credit si pentru refinantarea ratelor la credite de nevoi personale sau la alte carduri de credit, daca dobanda este mai buna!

Pentru a vedea avantaje unui asemenea produs de creditare, aruncam o privire pe cardurile de credit nebancare cele mai cunoscute:

Cardul Cardulescu de la Cetelem

– eliberare de numerar la ATM-uri sau la ghiseele bancilor membre MasterCard;
– cumparaturi la comerciantii care accepta la plata carduri MasterCard;
– tranzactii in rate fixe – la magazinele partenere;
– tranzactii pe Internet – 3D Secure;
– posibilitatea de a transfera bani din contul de card in orice cont personal deschis de posesorul de card la orice banca din Romania.

Cardul MasterCard Standard SuperPlus de la TBI Credit

– Cardul MasterCard Standard SuperPlus este cardul de credit clasic emis de TBI Credit;
– Se pot retrage bani de la ATM si/sau se poate cumpara orice produs ori serviciu de la comercianti;
– Cardul MasterCard Standard SuperPlus poate fi utilizat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate;
– Limita de credit maxima ce poate fi acordata pe card reprezinta echivalentul in lei al sumei de 5.000 euro.

In continuare va invitam sa treceti la un articol cel putin la fel de interesant: credite nebancare urgente online, care pentru multi dintre dumneavoastra ar putea fi de mult mai mare interes (cardurile, sa recunoastem, se emit destul de greu, analizele sunt dure, acte multe, si emiterea se face chiar si in cateva saptamani).

(Visited 114 times)

Leave a Reply