Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Fara amanet, fara giranti, fara colaterali, doar imprumuturi rapide nebancare sau bancare fara garantii. Se acorda fara adeverinta – inclusiv pentru restantieri

Aparent, datorita riscurilor de a pierde ceva important, aceste imprumuturi rapide nebancare fara garantii par a fi de preferat. In realitate insa, alegerea nu este chiar atat de evidenta. In primul rand, creditele – rapide sau pentru nevoi personale, fara garantii ipotecare sau mobiliare, sunt mai costisitoare si in general necesita verificari suplimentare ale veniturilor. In al doilea rand, nici tot ce se spune rau despre creditele cu ipoteca sau alte garantii nu este in totalitate adevarat.

Lipsa garantiilor reduce timpul de asteptare dar creste costul

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Credit pensionari fara limita de varsta. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

In randurile de mai jos vom detalia in mod comparativ aceste situatii, dar pe scurt: imprumuturile rapide nebancare fara garantii se acorda mai repede, sunt mai putin riscante, dar costa mai mult, in timp ce creditele cu garantii se acorda in mai mult timp, sunt mai riscante, dar se acorda fara aceleasi verificari de venit si mai ales, mult mai ieftin. Ce tratam de fapt aici? Miturile legate de finantarea prin credit. Sau, cum se intampla din pacate de foarte multe ori, stirile false despre banci si IFN-uri.

Primul mit nereal legat de creditele cu garantii imobiliare: “nu conteaza cat esti dator, banca iti poate lua casa”. Gresit. Cu siguranta, toata procedura de tratare a restantierilor si de recuperare a prejudiciilor reprezinta un efort substantial si nerentabil din partea oricarei banci sau IFN. Banca nu doreste sa iti ia casa, si nici n-o poate face pentru orice suma.

imprumuturi rapide nebancare fara garantiiDaca un client nu ramburseaza o suma de 500 lei, nici dupa multele proceduri pe care o banca (sau un IFN) le incearca, proprietatea adusa in garantie se executa prin vanzare la licitatie. Din suma obtinuta la vanzare, banca isi ia inapoi sumele datorate (credit, dobanzi, penalizari, costuri judiciare), statul isi ia taxele datorate, executorul ce i se datoreaza si lui, notarul la fel.. si ce ramane, ramane la datornic.

Desigur nu este o situatie ideala, omul a ramas fara casa, dar ce incercam sa spunem: banca nu se alege cu o casa in schimbul a 500 de lei, sa aiba interesul sa va incurce.

Al doilea mit: “daca iau un imprumut rapid nebancar fara garantii sau unul de nevoi personale bancar, si nu platesc ratele, nu au ce sa imi faca”. La fel de gresit.

Pe calea judecatoreasca, se poate ajunge pana la executarea bunurilor proprietate sau coproprietate personala, la fel ca si cand ati fi garantat cu ele. Procedura de executare este mai complicata pentru banca, si de durata mai mare, dar cu aceleasi rezultate.

Si acum sa incercam sa intelegem de ce bancile, precum si societatile financiare nebancare, acorda totusi credite rapide fara garantii:

 • procedura este mai simpla si mult mai ieftina pentru ambele parti (nu este necesar notarul public, nu este nevoie de inregistrari in cartea funciara, rareori trebuie mai multe acte decat cartea de identitate;
 • putina lume poate garanta cu propretate imobiliara;
 • este posibil ca pentru o banca sau pentru un IFN sa fie mai importante dobanzile mai mari practicate decat siguranta unei eventuale executari silite.

Care este cel mai rapid credit nebancar?

Ai nevoie de un imprumut rapid pentru rezolvarea unei probleme grave, nu ai timp sa alergi dupa adeverinta de salariu, ai buletinul de identitate la tine, un card bancar personal si un telefon mobil? Se rezolva la IFN

Cel mai rapid imprumut se obtine la IFN, iar cele mai rapide dintre acestea sunt Credius si Ferratum. Creditul Aici si Acum de la Credius IFN se acorda in maxim 1 ora in magazinele partenere (alegi produsul, discuti cu consultantul de credit, completati impreuna cererea, si in maxim o ora pleci acasa cu ce ai cumparat).

Imprumutul special de la Ferratum se aproba in cateva ore (in timpul programului de lucru, luni-vineri), si imediat la aprobare ai deja banii gata de ridicat la orice ghiseu al CEC Bank. Deja de la al doilea credit nebancar Ferratum cererea se poate face si printr-un simplu SMS, iar aprobarea este facuta aproape imediat (desigur, totul depinde de cat de corect v-ati respectat obligatiile la primul imprumut).

Care este cel mai rapid credit nebancar?

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Sunt foarte multe IFN-uri care acorda credite ultra-rapid, cu aprobare in maxim 2 de ore (chiar mult mai putin in anumite cazuri):

 • Imprumutul rapid Credius Aici si Acum: aprobare in maxim 1 ora direct in magazin;
 • Creditul Do-Do Credius IFN: aprobare in maxim o ora, ORICAND: si ziua, si seara, si in weekend, chiar si fara adeverinta de venit;
 • Creditul rapid de la Ferratum Money: aprobare in maxim 24 de ore, virare bani imediat, ridicare suma imprumutata in functie de programul CEC Bank;
 • Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance: aprobare in cateva ore, doar cu buletinul de identitate si un extras de cont. Multe persoane lauda imprumuturile Extra Simplu afirmand ca au primit aprobarea in cel mult o ora

Alte imprumuturi nebancare si credite bancare cu timp de raspuns rapid:

 • TBI Credit IFN: raspuns in maxim o ora, aprobare rapida. Motto: pana te-ai gandit, banii au si venit;
 • IFN-urile specializate 8n credite pana la salariu – Viva Credit si Simplu Credit, promit aprobare in maxim 24 de ore;
 • ALte institutii mai noi, cum ar fi imprumutul rapid FlexCredit de la Flex Finance IFN.

Exista si IFN-uri la care perioada de verificare a dosarului si de aprobare a imprumutului dureaza mai mult, de la 2-3 zile pana la 2 saptamani. In afara de Provident (care ofera insa posibilitatea serviciului contra cost Imprumut la domiciliu – banii la tine acasa in maxim 48 de ore), si de Cetelem – specializata in special in plata in rate si carduri, aici se incadreaza in special IFN-urile asociate bancilor:

 • Garanti Credite de Consum, parte a grupului Garanti Bank;
 • BRD Finance, parte a GRD Societe Generale;
 • cardul Euroline, parte a grupului BancPost – incorporat intre timp in BT Direct prin achizitia BancPost de catre Banca Transilvania);
 • BT Direct, al Banca Transilvania;
 • Unicredit Consumer Finance, de la Unicredit Tiriac Bank.

Care sunt insa diferentele intre cele mai rapide imprumuturi nebancare, si cele acordate in timp mai lung, aproape ca la o banca? In primul rand, dobanda si comisioanele. Apoi, conditiile generale (suma maxima, perioada de rambursare).

Ca idee generala, creditele cu acordare foarte rapida, de la IFN, se acorda in general foarte usor, cu foarte putine acte sau doar cu buletinul, insa sumele acordate sunt mici, perioadele de rambursare sunt scurte, iar dobanzile sunt foarte mari.

Imprumuturile cu aprobare si acordare in termene mai mari, in general, ofera sume mai mari, pe perioade mai lungi (chiar si de 5 ani, ca la banci), insa la dobanzi mult mai bune, apropiate chiar de cele bancare.

Este rentabil un imprumut fara garantii?

Care este rentabilitatea unui credit rapid cu buletinul, care sunt dobanzile, cat de repede poti obtine sumele necesare, si cat vei avea de platit in total?

Si pentru ca pana acum am discutat mai mult despre creditele nebancare rapide pana la salariu sau in rate, prezentam aici si alte oferte – la fel de serioase si de utile, atat de la banci cat si de la IFN-uri, de imprumuturi cu buletinul acordate rapid, simplu si adaptate nevoilor tale curente.

Afla de aici raspunsurile: care sunt avantajele unui credit rapid cu buletinul, cat este dobanda, cat de repede poti obtine sumele necesare si cat vei avea de platit in total?

Rentabilitatea unui imprumut rapid

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Cum se obtine un imprumut cu buletinul rapid de la un IFN specializat in servicii de creditare online? Simplu, direct pe site, online, in 3 etape foarte simple si scurte, in cateva minute esti gata. Mai intai, se creaza un cont personal, care este doar al tau si poate fi vazut doar de catre personalul autorizat al societatii. In aceasta etapa completezi un formular foarte scurt si atasezi un singur lucru: copie scanata de pe buletinul de identitate (pentru ca scanner nu are toata lumea, mult mai simplu este sa faci o poza cu telefonul). In etapa a doua vei completa datele legate de venit, insa fara sa fie nevoie de adeverinta de salariu, sau talon de pensie, sau alte declaratii.

Tot in etapa aceasta incarci in formular un extras de cont. Daca nu folosesti o aplicatie de online banking, da un telefon sau treci pe la banca si roaga-i sa iti trimita pe emailul tau un pdf cu extrasul. Este foarte important sa completezi cinstit toate datele, astfel nu risti sa ti se refuze creditul rapid. Urmeaza etapa a treia, ultima si cea mai simpla: semnarea contractului de imprumut. Platforma online de credite este cel mai rapid sistem de acest fel, cu o interfata foarte prietenoasa si simplu de utilizat.

Inainte de a incepe insa orice procedura de inregistrare a cererii de imprumut, ai la dispozitie calculatorul de credit ExtraSimplu, in care introduci extrem de usor ce te intereseaza: ce suma de bani ai nevoie sa imprumuti si in cat timp esti sigur ca poti rambursa creditul. Vei vedea acolo calculul exact al dobanzii, vei vedea de asemenea ca nu exista alte comisioane sau taxe, si asa stii clar cat trebuie sa dai inapoi. Daca nu e bine, muta cursorul: ori umbli la suma ceruta, ori la perioada de rambursare, pana gasesti solutia cea mai buna pentru tine.

(Visited 290 times)

Leave a Reply