Imprumuturi cu garantii EasyCredit

Credite nebancare cu acordare rapida, sume mari si dobanzi rezonabile se pot obtine prin Easy Credit – imprumuturi de consum cu garantie si dobanda fixa

Imprumuturi cu garantii EasyCredit 1Singurele forme de imprumut rapid in care cu adevarat nu se face in vreun fel dovada venitului sunt cele cu garantii, oferite de institutii financiare nebancare serioase, cum ar fi cea prezentata aici: Easy Credit. La Easy Credit ai preaprobarea in 15 minute si final financiara in maxim 2 zile lucratoare.

Avantajul de a merge la Easy Credit IFN pentru un imprumut cu garantii este major in special pentru cei care sunt in biroul de credit sau au fost refuzati de catre banci pentru diverse motive. Easy Credit nu cere adeverinta de venit, si nu refuza restantierii. Daca ati citit cu atentie tot ce am scris mai sus, trebuie clar sa intelegeti ca acordarea unui imprumut rapid cu garantii este partea usoara, o data ce aveti un imobil (casa, apartament, teren) cu care sa garantati. Dar astfel, responsabilitatea analizei riscului de neplata cade doar in sarcina voastra. Easy Credit va da banii, pana la 100000 de euro, pe ce perioada doriti (maxim 5 ani).

Puteti opta pentru sistem bancar de plata (dobanda lunara plus parte din credit), sau la un sistem special – plata lunar doar a dobanzii, si plata sumei imprumutate abia la finalul contractului – voi alegeti.

Care este diferenta intre un credit imobiliar si un credit ipotecar?

Mare atentie la un aspect: un numar mult prea mare de clienti potentiali face confuzia intre un credit imobiliar si un credit ipotecar. Creditul imobiliar este aproape intotdeauna ipotecar, dar nu si invers. Credit imobiliar inseamna “pentru achizitia sau constructia de imobile”. Acest tip de credit este de cele mai multe ori garantat cu imobilul respectiv, si admite plata in rate lunare pe termen foarte lung, mergand peste 20 de ani. Un credit ipotecar insa poaye fi si unul simplu de consum sau nevoi personale, dar cu garantie pe un imobil. Ipoteca este garantarea cu un imobil, adica ceea ce ofera si Easy Credit: Credite nevoi personale cu garantie ipotecara.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Credit in rate fara garantii

Credite pentru bunuri

Imprumut pentru cumparaturile de bunuri si echipamente necesare acasa sau in activitatea personala

Credite pentru bunuriStim ca sunteti foarte dornici sa aflati mai multe pareri despre imprumutul nebancar Easy Credit de aceea venim in intampinarea voastra cu mai multe astfel de informatii. In cele mai multe situatii parerile despre un IFN si mai ales, despre creditele cu garantii imobiliare sunt bune si foarte bune. Exista, desigur, si oameni care se plang, dar acestora le recomandam sa citeasca cu mare atentie regulile, sfaturile si opiniile legate de creditarea responsabila – pe care le gasiti pe atat in acest site, cat si pe orice site al IFN-urilor serioase, INAINTE de a apela la credit.

Nu uitati: creditarea responsabila inseamna in primul rand sa nu va angajati la un imprumut pe care sa nu il mai puteti inapoia. Nu uitati: analizati mai multe oferte. Ca in cazul oricarui produs financiar, atunci cand este vorba de a lua un imprumut personal, analizati cu atentie mai multe oferte, fara a va limita doar la o banca sau doar la banci in general. DAE (rata anuala efectiva) arata costul real al unui imprumut luand in considerare dobanzile de platit, alte costuri (taxe si comisioane), precum si cand platile devin scadente. Ce va recomandam insa: comparati in functie de DAE credite pe aceeasi suma si pe aceeasi perioada. Comparatia in functie de DAE a unui credit bancar pe 5 ani cu un imprumut nebancar pe 6 luni nu are nici un sens din punct de vedere matematic.

Mai mult chiar, incercati sa nu amestecati in comparatii creditele cu garantii cu cele negarantate, si mai ales, pe cele cu garantie ipotecara de celelalte. Vreti sa va spun un secret? Cel mai ieftin credit nebancar este contractul de amanet. Ca nivel al costurilor raportate la suma imprumutata, nimic nu este mai ieftin. Dar totusi, procentul celor care isi pierd bunurile pentru ca nu achita la timp este atat de mare, incat amanetul ramane una dintre cele mai riscante modalitati de finantare a unor nevoi personale sau urgente. Incercam sa raportam aceasta informatie la un credit ipotecar, ca cele oferite de Easy Credit? Pur si simplu, nu are sens – comparatia nu exista decat la nivel vag teoretic!

(Visited 179 times)

Leave a Reply