Imprumuturi IFN

Imprumut Viva in 12 rate lunare

Dupa ce a inventat la propriu termenul imprumut pana la salariu in Romania, Viva Credit lanseaza creditul in rate lunare

Toate bancile acorda credite pentru nevoi personale in rate lunare, pe termene intre 6 luni si 5 ani. Pana de curand, foarte putine societati nebancare aveau asemenea oferte. De anul acesta, cunoscutul brand Viva a intrat in acest club select.
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
10000 lei (100 milioane lei vechi), minimul fiind de 500 lei.

Indiferent de suma imprumutata (la alegerea dvoastra sau in functie de cat se accepta pe baza veniturilor), durata contractului este fixa, de 1 an (12 luni).

De ce ati alege un asemenea credit, daca si bancile ofera acelasi lucru, doar ca mai ieftin? Pentru ca niciodata bancile nu vor acorda creditul in doar 2 ore. Niciodata o banca nu va aproba credite pentru nevoi personale fara acte, fara prezenta la sediu. La Viva, toate procedurile sunt online.

Cine mai poate beneficia de acest tip de imprumut, si care nu avea nicio sansa la banci (ba chiar si la multe IFN-uri)? Restantierii. Cei care - fara a fi vina lor, au dat de necaz, au intarziat cu ratele in trecut, si au ajuns inscrisi in Biroul de Credit. Viva Personal - creditul nebancar in rate lunare, se poate acorda si restantierilor.

Cum se aplica? Simplu, Online, formularul de mai jos. In cat timp aveti un raspuns? In maxim 15 minute. Dupa aprobare, in cat timp aveti banii? In maxim 2 ore. Se cer garantii? Nu, Viva Credit si Viva Personal sunt imprumuturi fara garantii.

Dobanda la acest credit depinde de suma aleasa si de capacitatea de plata (raportul intre suma imprumutata si veniturile anuale estimate). De exemplu (simulare de calzul de pe site-ul Viva Personal), la un imprumut maxim de 10.000 lei, dobanda anuala este de 54% - rata lunara fiind de cca 1133,32 lei (DAE 77%).

In concluzie, cu Viva Personal,/a> puteti combina avantajele creditelor rapide pana la salariu (rapiditate maxima, lipsa solicitarilor de acte, acceptarea celor inscrisi in Biroul de Credit), cu cele ale creditelor bancare pentru nevoi personale (dobanzi mai mici, sume mari, plata in rate lunare)

Linia de credit Viva Secure link Imprumut Viva in 12 rate lunare


Descriere din categoria de oferte: Urgent online © 2019
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies