Imprumuturi IFN

Imprumut standard cu garantii mobiliare

Vrei sa stii care sunt toate conditiile si actele necesare pentru un credit cu garantii mobiliare?

Exista, in principiu, trei mari tipuri de credite (bancare sau IFN): creditele pentru nevoi personale fara garantii, creditele ipotecare (garantii imobiliare - casa, apartamwnt, teren) si creditele pentru nevoi personale sau pentru achizitii cu garantii mobiliare - orice bun de valoare, care nu este casa, apartamanrt sau teren, de exemplu garantarea cu un autoturism. Caracteristicile principale ale creditelor garantate cu garantii mobiliare sunt suma relativ mica (in general intre 5000 si 120000 lei), iar perioada de imprumut este in general intre 1 si 5 ani. O alta caracteristica generala: bunul cu care se garanteaza trebuie sa aiba o valoare efectiva de piata de cel putin 120% din suma solicitata pentru imprumut. Costuri: modul de calcul al dobanzii la acest credit este ROBOR 3M + 11.43%.
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:

Cerinte de baza: varsta de cel putin 21 ani, cu cel mult 60 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat - minim pe economie. Imprumutul se aproba cu dosar minimal, insa este necesara aducerea unei adeverinte de salariu - sau alta dovada a veniturilor legale.

Imprumutul STANDARD CU GARANTII MOBILIARE - persoane fizice e optiunea ta atunci cand ai nevoie de bani, fara sa fie nevoie sa justifici utilizarea acestuia. Poti prii simplu pana la 120000 lei si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.

Credite ieftine cu garantii Secure link Imprumut standard cu garantii mobiliare


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Credit pana primesti salariul Credit Fix
Ai nevoie de bani urgent si nu stii de unde sa faci rost? CreditFix vine cu solutia potrivita pentru tine, creditul pe termen scurt. Creditul pe termen scurt este creditul oferit pe o perioada de maximum 35 zile care te ajuta atunci cand ai nevoie de bani ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies