Imprumuturi IFN

Imprumut nebancar rapid si usor de acordat

C-Net este primul imprumut 100% online din Romania. Creditele online C-net faciliteaza clientului accesul rapid la sumele de bani de care are nevoie

Creditele nebancare rapide si usor de acordat se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da (sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 2000 lei;

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 17999 lei;
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Cetelem C-Net a fost primul credit 100% online din Romania. Creditele online faciliteaza clientului persoana fizica accesul rapid la procesul de obtinere a unui credit, fara intermediari. Aplicatia poate fi accesata online de catre solicitantul creditului nebancar si nu implica niciun fel de costuri suplimentare in afara de cele aferente imprumutului. Avantaje: primesti raspunsul online instant, economisesti timp, confortabil si discret, documentatie si formalitati minimale.

Imprumut nebancar urgent si simplu Secure link Imprumut nebancar rapid si usor de acordat


Descriere din categoria de oferte: Urgent online © 2019

Opinii si pareri::

Creditul urgent Credit Fix online
CreditFix online este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionesti din domeniul financiar. Plecand de la experienta acumulata in sistemul financiar, acestia au avut viziunea dezvoltarii unor solutii care sa raspunda nevoilor neacoperite de institu ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies