Imprumuturi IFN

Imprumut nebancar rapid la tine acasa

Cine te ajuta sa faci tot ce ti-ai propus, cand ai ramas insa fara bani? Ai nevoie de doar doua acte: act de identitate si dovada venitului

Creditele nebancare rapide oferite in acest mod se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie), iar creditul minim: 500 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
5000 lei;
Perioada minima: 40 saptamani;
Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.

Societatea financiara vine in intampinarea ta si te ajuta sa faci tot ce ti-ai propus, cu un credit online. Costul creditului online este stabilit printr-un contract transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu creste. Ai nevoie de doar doua acte: act de identitate si dovada venitului (fluturas de salariu, cupon de pensie etc). Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale.

Oferta nebancara Provident Secure link Imprumut nebancar rapid la tine acasa


Descriere din categoria de oferte: Urgent online © 2019

Opinii si pareri::

Calculul ratei la imprumuturile Happy Credit
Imprumuturile cu garantii imobiliare (creditele ipotecare) au aparut o data ce pretul imobilelor a inceput sa creasca rapid. Aparitia acestui tip de produs pe piata romaneasca a avut loc, cum era firesc, tot intr-un moment de crestere accelerata a preturil ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies