Imprumuturi IFN

Imprumut nebancar rapid Garanti Credite de Consum

Desi Garanti Credite de Consum nu acorda credite doar cu buletinul, IFN-ul accepta o gama larga de venituri: salarii, pensii, dividende, chirii, drepturi de autor etc

Creditele nebancare rapide oferite de catre Garanti Credite de Consum se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 69 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, sau ultimii trei fluturasi de salariu sau cuponul de pensie + decizia de pensionare. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 700 lei (600 lei pentru pensionari), iar creditul minim: 500 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
30000 lei;
Perioada minima: 12 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Desi Garanti Credite de Consum nu acorda credite doar cu buletinul, IFN-ul accepta o gama larga de venituri: salarii, pensii, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor etc. Poti obtine informatii suplimentare de la consultantii GARANTI CREDITE DE CONSUM IFN. Vechimea minima la ultimul loc de munca necesara pentru a obtine un imprumut nebancar de la GARANTI CREDITE DE CONSUM este de 3 luni in cazul creditelor de consum si 6 luni in cazul creditelor de nevoi personale.

Imprumut rapid Garanti Secure link Imprumut nebancar rapid Garanti Credite de Consum


Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2019

Opinii si pareri::

Costul imprumutului rapid la domiciliu
Comparatie intre creditele nebancare Provident clasice, si varianta de imprumut rapid la domicili a aceluiasi institutii financiare nebancare:

- clasic (10-14 zile): iei 1000 de lei cu rambursare in 44 de saptamani; rata este de 30.36 lei, cost tota ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies