Imprumuturi IFN

Imprumut nebancar prin IFN

Oferta imprumuturi in ambele modalitati: credit doar cu buletinul la dobanda standard, sau vii cu adeverinta si dobanda se reduce la jumatate

Creditele nebancare prin IFN oferite se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 65 ani. Adeverinta de salariu / venit: Fara (in cazul in care furnizati insa adeverinta, dobanda va fi mlt mai mica). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 400 lei, iar creditul minim: 400 lei;

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 25000 lei;
Perioada minima: 10 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Credius IFN se numara printre destul e putinele institutii nebancare care ofera credite fara acte - doar cu buletinul. De fapt, foarte important de retinut, ofera imprumuturi in ambele modalitati, si tin cont de diferenta: poti obtine creditul doar cu buletinul, la o anumita dobanda, sau poti aduce adeverinta de salariu - si dobanda se reduce la aproape jumatate! In ambele moduri, imprumutul se acorda la fel de rapid - in 60 de minute.

Creditele IFN cele mai rapide Secure link Imprumut nebancar prin IFN


Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2019

Opinii si pareri::

Cat costa un imprumut rapid la iCredit Romania?
Imprumtul nebancar de la iCredit IFN este cel mai rapid credit de nevoi personale din Romania, pentru ca se acorda simplu, convenabil, corect si transparent.

La cel mai scurt timp dupa vizita consultantului iCredit si completarea cererii si dosarulu ... vezi continuarea »
Creditul de nevoi personale Happy Credit
Happy-Credit este o marca inregistrata a "Credit pentru fiecare IFN S.A.", institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110274/ 18.10.2012, operator de date cu caracter personal, av ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies