Imprumuturi IFN

Imprumut IFN Provident

Daca apelezi la serviciul nebancar IFN Imprumut la domiciliu in 48 de ore, consultantul va adune toate actele in locul tau

Aceste credite IFN se pot obtine in urmatoarele conditii:

La momentul depunerii dosarului trebuie sa ai minim 18 ani impliniti, dar varsta maxima pe care ai implini-o inainte de ultima rata din contractul de imprumut trebuie sa fie de cel mult 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie), iar creditul minim: 500 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
5000 lei;
Perioada minima: 40 saptamani;
Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.

Aceasta institutie nu face parte din grupul (la fel de serios) al IFN-urilor care ofera credite doar cu buletinul, dar daca apelezi la serviciul "imprumut la domiciliu in 48 de ore", se va ocupa consultantul de adunat toate actele necesare. Si cum nu este obligatoriu sa aduci adeverinta de salariu sau de venit, tot ce iti trebuie este cel mai recent fluturas de salariu (sau cupon de pensie, dupa caz).

Oferta nebancara Provident Secure link Imprumut IFN Provident


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Credite pensionari fara limita de varsta
Uneori varsta poate constitui un impediment pentru contractarea unui credit de la o banca sau de la o institutie financiara nebancara (IFN). Fie solicitantul este prea tanar si nu are varsta de peste 18 ani sau chiar 21-23 de ani, fie este prea in varsta, ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies