Imprumuturi IFN

Rate Ferratum - imprumut cu rate lunare

Tot imprumut doar cu buletinul, dar acum pe termen lung: 5000 lei pana la 12 luni - creditul in rate Ferratum

Dupa o lunga perioada in care Ferratum a actionat exclusiv pe nisa ofertelor de imprumuturi rapide pana la salariu, de anul acesta s-au lansat noi produse de credit: contractele pe termen mai lung, cu plata in rate.

Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
5000 lei (minim 1500 lei).

Perioada minima de contract este de 3 luni - adica rambursare in 3 rate lunare Ferratum, iar cel mai mut de poate imprumuta pe un an, adica 12 rate lunare.

Atentie, ca sa poti primi un asemenea contract de credit nebancar Ferratum cu plata in rate lunare, trebuie sa ai varsta de cel putin 25 de ani impliniti inainte de depunerea cererii.

Acest nou credit - Rate Ferratum, prezinta o serie de avantaje atat fata de imprumuturile nebancare pe termen scurt, cat si fata de creditele bancare pentru nevoi personale. In prima situatie, discutam de dobanzile mult mai mici, de posibilitatea de a contracta imprumuturi mult mai mari ca suma, precum si de usurinta de a inapoia banii in mai multe parti mai mici - ratele. In cazul bancilor, avantajul Ferratum in Rate este ca acest produs se obtine aproape imediat, fara drumuri, fara acte, totul fiind online si usor de accesat.

Aplicatie Ferratum Money Secure link Rate Ferratum - imprumut cu rate lunare


Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2019

Opinii si pareri::

Limita maxima Telecredit. Noutati
Cum apelezi la imprumuturile TeleCredit? Foarte simplu: completezi cererea de credit online si incarci un extras de cont (se scoate imediat din orice aplicatie de Internet Banking, sau il poti cere la telefon la banca ta, sa ti-l dea pe email). In cel mai ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies