Imprumuturi IFN

Imprumut IFN Cetelem

Faptul ca acum Cetelem este printre cele mai solide si mai de succes IFN-uri dovedeste ca au ales corect si ca au facut-o bine in privinta creditelor rapide cu buletinul

Creditele IFN oferite de catre Cetelem se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da (sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 2000 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
17999 lei;
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Dupa ce inca din 2006 BNR, prin noile norme, a limitat la maxim posibilitatile IFN-urilor de a acorda credite doar cu buletinul, la 1-2 ani dupa ramasesera inca doua asemenea societati nebancare care practicau inca imprumuturile rapide fara acte (se cereau doar buletinul si un numar de telefon fix, o factura de utilitati.. cam atat). Este vorba de Cetelem (fosta Credisson) si Credex. Faptul ca acum Cetelem este printre cele mai solide si mai de succes IFN-uri dovedeste ca au ales corect si ca au facut-o bine. De tinut seama insa: in 2014 Cetelem nu mai acorda niciun fel de credit doar cu buletinul, si nici in nul acesta nu se prevede asa ceva.

Costul creditului IFN Secure link Imprumut IFN Cetelem


Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2019

Opinii si pareri::

Calculul ratei la imprumuturile Happy Credit
Imprumuturile cu garantii imobiliare (creditele ipotecare) au aparut o data ce pretul imobilelor a inceput sa creasca rapid. Aparitia acestui tip de produs pe piata romaneasca a avut loc, cum era firesc, tot intr-un moment de crestere accelerata a preturil ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies