Imprumut rapid

Imprumut IFN Cetelem

Creditele IFN oferite de catre Cetelem se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da (sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 2000 lei;

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 17999 lei;
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Dupa ce inca din 2006 BNR, prin noile norme, a limitat la maxim posibilitatile IFN-urilor de a acorda credite doar cu buletinul, la 1-2 ani dupa ramasesera inca doua asemenea societati nebancare care practicau inca imprumuturile rapide fara acte (se cereau doar buletinul si un numar de telefon fix, o factura de utilitati.. cam atat). Este vorba de Cetelem (fosta Credisson) si Credex. Faptul ca acum Cetelem este printre cele mai solide si mai de succes IFN-uri dovedeste ca au ales corect si ca au facut-o bine. De tinut seama insa: in 2014 Cetelem nu mai acorda niciun fel de credit doar cu buletinul, si nici in nul acesta nu se prevede asa ceva.

Imprumut IFN Cetelem
Secure link imprumuturi-ifn.ro » Imprumut IFN Cetelem

Alte descrieri de interes:

Calculul ratei la imprumuturile Happy Credit
Imprumuturile cu garantii imobiliare (creditele ipotecare) au aparut o data ce pretul imobilelor a inceput sa creasca rapid. Aparitia acestui tip de produs pe piata romaneasca a avut loc, cum era firesc, tot intr-un moment de crestere accelerata a preturil ... vezi continuarea »

Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2018


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies