Imprumuturi IFN

Imprumut cu vacanta si dobanda fixa

Te intereseaza cat de repede si de ieftin poti obtine o suma de bani? Depinde daca iei la banca sau prin IFN. Costurile depind de ce suma imprumuti si pe ce perioada.

Nu-i asa ca te-ar interesa un imprumut pentru nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu? Daca nu crezi, uite aici: credit pentru periade si sume mici, minim 1500 lei, imprumut maxim acordat 40'000 leiin timp ce perioada minima de plata in rate lunare este de 1 an (12 luni) (cu maxim 55 luni). Costuri: imprumutul acesta are o dobanda incepand cu 10,90%.
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:

Cerinte de baza: varsta de cel putin 23 ani, cu cel mult 65 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat - minimul pe economie. Credit acordat numai pe baza unei adeverinte de venit, dar daca va incasati salariul direct in cont la aceasta banca veti primi imprumutul cu dobanda preferentiala.

Imprumuturile din sistemul bancar s-au stabilizat in cele cateva oferte solide, care au rezistat in timp. Desi poate ca promotiile Nume si Prenume pareau o gaselnita de sezon, anii si miile de clienti fericiti arata ca nu pleaca nicaieri.

BT Excelent cu vacanta Secure link Imprumut cu vacanta si dobanda fixa


Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2019

Opinii si pareri::

Te califici pentru un imprumut nebancar?
Multi oameni intreaba, si gasiti asemenea exemple la mai toate IFN-urile: "Daca mi s-a refuzat un credit, pot face o noua cerere?"

Raspunsul este aproape intotdeauna "Da, desigur, dar...". Acel 'dar' spune multe..

Un exemplu foart ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies