Imprumuturi IFN

Idea Fast Credit - doar un buletin

Mai simplu si mai rapid decat orice imprumuturi rapide nebancare dar la costuri si termene ca la banci: imprumutul rapid Idea Fast Credit prin Idea Bank

Credite pe loc ofera in sistemul bancar doar Idea Bank si ING Personal. Diferentele intre cele doua banci sunt practic nesemnificative, partile comune fiind: sunt banci care acorda credite pentru nevoi personale fara adeverinta, doar cu buletinul, in cel mai rapid mod cu putinta, cu sau fara programare.
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:

Intra in cel mai apropiat sediu Idea Bank, sau contacteaza-I online pentru a ti se comunica unde ti-a mai aproape, ai la tine buletinul de identitate si nu uita: declara corect, clar si fara sa uti nimic care e starea ta exacta, doar asa pleci cu banii la tine.

Char daca e la banca doar cu buletinul, sumele acordate urca pana la 10000 de lei (maxim), dar poti opta si pentru mai putini bani - incepand de la 1500 lei (minim). Imprumutul il dai inapoi in cate rate vrei tu, de la 6 luni la 5 ani, cu dobanda variabila stabilita clar prin contract, in functie de indicii ROBOR ai BNR. Atentie, exista si un comision de analiza dosar de 200 de lei (platesti doar daca ti se aproba creditul). La IFN nu mai exista asemenea comisioane, iar daca vrei la banca doar 1500 lei, acesti 200 de lei inseamna mult pe langa dobanda, e posibil sa iesi mai ieftin la un IFN.

Creditl bancar cu buletinul Secure link Idea Fast Credit - doar un buletin


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Cauti un imprumut rapid?
Esti angajat cu cel putin 12 luni vechime la actualul loc de munca, nu ai alte datorii mari (nici tu nici sotul / sotia), nu esti inscris in Biroul de Credit cu restante din urma, si ai nevoie rapida de bani mai multi imprumut?

La banci dureaza 1-2 ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies