Happy Credit pentru nevoi personale

Imprumut rapid fara limita maxima, pe perioada de pana la 5 ani, Happy Credit fara adeverinta de venit sau de salariu cu oferta speciala Happy pentru pensionari

IFN serios si in plina dezvoltare, Happy Credit pune la dispozitia celor aflati in nevoie credite simple, cu conditii clare, bazate pe garantii inregistrate legal. Aceste imprumuturi Happy credit se acorda asemanator celor bancare: perioade de pana la 5 ani (2 ani pentru pensionari), fara suma maxima limita. Dosarul se analizeaza rapid si acordarea creditului se poate face in timp foarte scurt, chiar si in 24 de ore.

Poti obtine un imprumut indiferent de varsta?

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul TBI credit contact | adrese online. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Happy-Credit este o marca inregistrata a “Credit pentru fiecare IFN S.A.”, institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110274/ 18.10.2012, operator de date cu caracter personal, avand capital 100% romanesc.

Cu ce se ocupa Happy Credit? Acorda imprumuturi rapide – servicii financiare personalizate, rapid si usor si suntem pe cale sa devenim cea mai apreciata companie din Romania in ce priveste calitatea serviciilor oferite. Ofera credite cu garantie si fara garantie, pe termen mediu pentru clienti din Romania si incasam ratele lunar prin depunere la oficiul bancilor partenere. Furnizeaza imprumuturi fara comisioane ascunse, pre-aprobare pe loc si aprobare finala in 48 de ore.

Viziunea si valorile Happy Credit:. Responsabilitate – relatii pe termen lung, bazate pe respect iar situatia personala a fiecarui client este foarte importanta pentru noi. Imprumuturi rapide care sa corespunda nevoilor clientilor. Partenerii sunt incurajati sa fie responsabili in luarea deciziilor.

Sinceritate – intotdeauna transparenti, fara clauze ascunse. Grija deosebita fiecarui client, deschisi si corecti cu toti clientii si partenerii.

Loialitate – toti clientii apreciaza imprumuturile oferite si propunerile de solutii financiare adaptate propriilor nevoi intr-un mod prietenos si profesionist.

Happy Credit ofera patru produse principale:

  1. imprumuturi pentru nevoi personale cu garantie imobiliara (ipoteca);
  2. creditul rapid;
  3. creditul rapid plus (auto in garantie);
  4. creditul senior – pensionari.

Documente necesare, dupa caz: Buletin sau Carte de Identitate; Actele de proprietate ale imobilului (daca este un credit cu garantie imobiliara); Extras de carte funciara si Intabulare (la fel ca mai sus); Cadastru (idem); Alte documente care atesta proprietatea cu care urmeaza sa se garanteze acest imprumut (…); Extras de cont; Certificat fiscal.

Cum calculezi rata la imprumuturile Happy Credit?

Completati doar 3 campuri, alegeti imprumutul dorit si veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant Happy Credit

La Happy Credit ai imprumuturi cu acordare rapida si: dobanda fixa incepand de la 2,5%, comision de acordare credit = Zero, fara costuri de analiza, fara costuri de administrare – platesti doar ce ai imrumutat, plus dobanda fixa calculata de la bun inceput si trecuta clar in contract. Dobanda exacta se calculeaza in functie de venituri, suma imprumutata, perioada contractului.

Varsta maxima pentru un imprumut Happy Credit

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Imprumuturile cu garantii imobiliare (creditele ipotecare) au aparut o data ce pretul imobilelor a inceput sa creasca rapid. Aparitia acestui tip de produs pe piata romaneasca a avut loc, cum era firesc, tot intr-un moment de crestere accelerata a preturilor caselor si terenurilor.

Principalul avantaj al creditelor pentru nevoi personale cu garantii il reprezinta dobanzile mici la care este oferit imprumutul. Rata dobanzii este practic la fel de scazuta ca la un credit pentru locuinta, cel mai ieftin produs de finantare pentru populatie. Garantia ipotecara ofera bancilor siguranta rambursarii ratelor la timp, pentru ca, in caz contrar, debitorul isi poate pierde casa.

Paradoxal, acesta este si principalul dezavantaj al creditelor pentru cei care decid sa apeleze la aceasta varianta. O evolutie nefericita a situatiei financiare a imprumutatului poate duce la pierderea acoperisului de deasupra capului.

Creditele de acest tip sunt foarte populare in Occident pentru finantarea achizitiilor de mare valoare. Cele mai frecvente utilizari se regasesc in zona modernizarii si reamenajarii locuintelor. Exista si cazuri cand acest tip de imprumut, avand dobanda mai redusa, este folosit pentru stingerea datoriilor acumulate la produse de creditare cu dobanzi foarte mari (cardurile de credit). Insa dobanda atractiva il face sa fie folosit si pentru finantarea cheltuielilor legate de educatie, pentru cumpararea unui autoturism sau pentru achizitionarea unei resedinte de vacanta.

Suma maxima acordata pentru acest tip de imprumut depinde de valoarea imobilului ipotecat in favoarea bancii. Daca imprumutul initial nu acopera aceasta valoare, se poate obtine ulterior un alt imprumut, utilizand ca garantie aceeasi proprietate.

(Visited 1,324 times)

Leave a Reply