You are currently viewing De ce nu imi cumpar Galaxy S10
De ce nu imi cumpar Galaxy S10

Nu imi cumpar Samsung Galaxy S10 pentru ca e prea scump. Nu este prea scump pentru cati bani am, nu este prea scump pentru ce stie si poate sa faca, ci este mult prea scump pentru ce am nevoie sa faca.

Eu mi-am cumparat Galaxy A9 Pro, ca are ecran de 6 inch, baterie de 5000 mAh si specificatii bune pe memorie, procesor, ecran si camera. Se misca bine, se vede bine, si tine bateria de trei ori mai mult decat la alea destepte.

Hai sa nu va plictisesc cu detaliile tehnice, comparatia intre Galaxy S10 si A9 Pro o gasiti oriunde, eu ma ghidez de obicei la comparatorul de smartphones GSM Arena, bifand sa vad diferentele, nu toate specificatiile, ca pe ale mele le stiu.

Dar cine cumpara telefonul scump, de ce da atatia bani? Ca are memorie mai multa, viteza de internet mai mare, si filmeaza 4K? Sunt foarte curios ce as putea face cu asa ceva. Eu vad youtube cat si cand am chef, se misca asa cum trebuie, filmele de acolo oricum nu sunt 4K, si daca dureaza 6 minute un clip, oricat de mai repede s-ar misca internetul, tot 6 minute dureaza sa il vad.

Nu vreau sa para ca sunt jignitor la adresa celor care au cu adevarat ce face cu un telefon performant, si nici nu e treaba mea ce face cu banii lui un om care are bani. Nu e treaba mea nici sa duc grija celor care cumpara asa ceva pe credit sau in rate, desi ma ingrijoreaza sa stiu ca magazinele de unde cumpar sau institutiile financiare de unde ma creditez au clienti multi neplatitori, pentru ca stiu ca de la mine si de la ceilalti clienti seriosi isi recupereaza paguba.

Cei in asemenea situatii neplacute probabil ca prea usor de ghideaza dupa reclamele institutiilor financiare care abunda in oferte de imprumuturi pentru restantieri, crezand ca nu e problema daca raman in urma la cateva rate, gasesc ei alt credit sa il acopere pe cel vechi.

Poate ca acesti oameni se gandesc si ca daca nu mai platesc ratele si imprumutul nu are garantii cine ce le poate face. De aceea ma gandesc ca nu ar strica sa arunce o privire pe procedura de recuperare a datoriilor neachitate in opinia unui reputat avocat specializat in litigii comerciale.

Am divagat de la subiect, nu mi-as cumpara telefon in rate sau pe credit, deci nu e cazul meu aici. Mi-am cumparat apartament cu imprumut bancar, nu am nicio problema, este o investitie. Telefon, mi-am luat cel mai ieftin telefon care face ce am eu nevoie sa faca.

Acum o sa credeti ca sunt impotriva creditului? Absolut deloc. Sunt insa pentru un credit responsabil, acolo unde este necesar. Si pentru ca v-am adus unde doream, o sa va prezint foarte pe scurt o oferta de ultima ora – cea mai in voga a momentului: o societate financiara nebancara NOUA NOUTA ! Noi am fost primii care am scros despre ea.  Vezi articolul https://www.imprumuturi-ifn.ro/refinantari-pentru-datornici-prin-flex-financial.html – publicat pe 20 ianuarie 2020 – o data la care Flex Financial nu avea inca website propriu !

Acum cei de la Flex au intrat puternic in piata cu oferte care mai de care mai interesante si mai atractive, si pentru ca ii cunoastem de la inceput, si cum vedeti, i-am urmarit cu mare atentie, acum putem sa ii si recomandam!

Caracteristici:

  • Sume mari: de la 600 Lei până la 400.000 Lei
  • Aprobare rapidă: până la 24 de ore după prezentarea tuturor documentelor necesare
  • Dobânzi cu rate fixe pe toată durata creditului
  • Rambursare Flexibilă: de la 14 zile la 60 de luni
  • Toleranță la istoricul creditelor: un istoric de credit bun nu este o cerință obligatorie
  • Termeni și Condiții Generale

Mai multe detalii: Refinantari si credite Flex Financial.

(Visited 116 times)

Leave a Reply