Credius pareri | opinii imprumuturi – forum

Oricate informatii avem despre o institutie financiara – Credius IFN sau alta – cel mai mult ne intereseaza parerile celor care au apelat deja la acele servicii

Desi actiunea in sine de a apela la un credit, bancar sau nebancar, este un element personal, iar contractele sunt confidentiale, orice om este liber sa isi exprime parerile si opiniile legate de firme si serviciile oferite. Deja despre banci este plin internetul de forumuri si bloguri, dar in domeniul nebancar, situatia este mult diferita. Cu exceptia celor putini care se plang ca au fost rau tratati, si, desigur, a mesajelor (ultra pozitive) postate chiar pe site-urile IFN-urilor, pentru a-si promova propriile produse si servicii, este foarte greu sa gasesti pareri pertinente si suficient de multe pentru a putea sa iti formezi parerea ta.

Cat de mult conteaza parerile si review-urile?

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Credit pensionari fara limita de varsta. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Pareri si idei despre Credius IFN cel mai la indemana mijloc de achizitii in rate in magazinele clasice. De ce spunem Clasic? Pentru ca in magazinele online gen Emag sau Flanco, exista alte modalitati, nu la fel de rapide dar oricum, acceptate de comerciant (atat IFN-uri – Cetelem, BRD Finance cat si banci – Card Avantaj, Raiffeisen.

Parerea aproape generala este ca la Credius IFN sunt de departe printre cele mai ieftine imprumuturi nebancare rapide doar cu buletinul. O parere foarte buna au oamenii si legata de faptul ca prin Credius se pot obtine singurele credite fara acte – pe perioada medie si lunga (spre deosebire de Ferratum, TeleCredit sau Extra Simplu, unde perioadele de imprumut sunt in general mai mici.

Multi clienti sunt nemultumiti ca activitatea Credius este limitata la un numar destul de mic de comercianti, si foarte putin activa in piata de electronice, IT si electrocasnice (spre deosebire de mobila si amenajari interioare, unde Credius sta foarte bine).

Este adevarat, sunt si persoane care se plang de costurile acestor credite. Acestora le recomandam sa analizeze costurile specifice in materie de imprumuturi IFN, in special la cele care acorda credite ultra rapide doar cu buletinul: isi vor schimba parerea despre Credius.

Nu insistam in acest articol asupra parerilor pozitive despre Credius IFN, si nici asupra comparatiilor cu alte societati care furnizeaza credite nebancare. Este clar ca institutiile vechi au parte de mult mai multa atentie in mediul online, daca este sa ne referim doar la Provident sau la Cetelem. Dar ce facem cu Credius, Ferratum, Extra Finance? Sau si mai si, cu TeleCredit, care abia a deschis portile de cativa ani?

Aici adunam permanent parerile transmise de catre cititori – clienti sau doritori de imprumuturi nebancare. Desigur, toate aceste mesaje sunt confidentiale, insa, fara a da detalii personale, putem sa tragem cateva concluzii.

(Visited 262 times)

Leave a Reply