CreditPrime contact si pareri

Credit rapid cu buletinul, dobanda zero si fara comisioane, de luna aceasta si cu sumele achitabile in numerar

CreditPrime contact si pareri 1Cu CreditPrime cladesti o legatura trainica, de durata. Prima oara totul este gratis: iei maxim 2000 de lei, cu perioada de rambursare intre 1 si 30 de zile – dai inapooi exact cat ai luat, 2000 de lei. Daca platesti la timp, si mai ai nevoie alta data tot de la CreditPrime IFN, poti deja obtine mai multi bani, crescand limita maxima personala.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 2000 lei.

De la al doilea imprumut poti primi tot pana la 2000 lei, pe aceeasi perioada (intre 1 si 30 de zile), dar se adauga cateva SUPER FACILITATI. Concret: dobanda scade cu fiecare nou credit. Si ce este cel mai ce: facilitatea de cashback la credit – CreditPrime recompenseaza clientii cu 10% din suma de plata pentru rambursarea la timp a imprumutului. Conditii: buletinul de identitate, varsta peste 19 ani, extras de cont sau talon de pensie.

In legatura cu perioada imprumutului – ca la orice microcredit (credit rapid pana la salariu) aceasta este de 30 de zile. Daca, din nefericire insa, intampini probleme in a inapoia la timp suma imprumutata, anunta din vreme serviciul Zaplo, si poti apela la optiunea de prelungire, disponibila contra cost. Modalitatile de obtinere a sumelor solicitate de la CreditPrime Romania sunt diverse: cererea se face intotdeauna online, dar banii ii poti primi fie prin transfer bancar in contul tau de card, fie cash – bani in mana, la orice sucursala a BCR (optiune foarte cautata in special de catre pensionari).

Ca o nota de incheiere a acestei sectiuni, va prezentam si subiectele de cel mai mare interes in piata finantarilor nebancare in anul 2020 legate de aceasta oferta: CreditPrime contact, CreditPrime pareri, CreditPrime imprumuturi si CreditPrime in rate. Urmariti-ne si veti fi permanent la curent.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Acces cont credite BT Direct

Imprumut termen scurt CreditPrime

Imprumut urgent pentru termene foarte scurte, acordat complet online, rapid prin canalele oficiale ale IFN

Imprumut termen scurt CreditPrimePrezentam aici cele mai accesibile credite rapide fara dobanda CreditPrime precum si modalitatile practice de a obtine imediat si fara hartii multe un asemenea imprumut.

Primirea banilor la un imprumut CreditPrime se face imediat in contul tau, transferul se va realiza imediat in mod automat. Rambursarea imprumutului este pe cat de simpla, pe atat de sigura si fara griji. Cu doua zile inainte de data scadentei vei primi un SMS sau e-mail prin care ti se vor reaminti data, suma si modalitatile de plata a ratei. Poti rambursa creditul prin transfer bancar folosind datele din contul tau de utilizator. De asemenea, pentru orice alte date, informatii sau intrebari, intra in contul tau de utilizator si gasesti acolo toate instrumentele utile.

Alternative posibile: luati in considerare un card de credit. Inainte de a aplica pentru un credit de nevoi personale pe termen scurt sau foarte scurt, ia in considerare formele de imprumut specifice cardurilor. S-ar putea gasi un card de credit care este mai ieftin la nivelul dobanzii, sau un card cu o oferta introductiva 0 la suta pe anumite perioade. Multe carduri iti permit sa retragi de la bancomat sume pana la limita aprobata cu o dobanda ZERO de pana la 56 de zile. La fel, multe carduri de credit iti permit sa cumperi din magazinele partenere, cu plata in rate si dobanda zero: chiar si pana la 12 luni.

Credite acordate rapid in sistem IFN pentru rezolvarea situatiilor urgente sau a gaurilor pana la salariu.

Credite acordate rapid in sistem IFN pentru rezolvarea situatiilor urgente sau a gaurilor pana la salariu

Daca vrei sa stii mai multe despre cum poti lua un credit 30 de zile ai ajuns exact unde trebuie: site-ul cu cele mai detaliate informatii legate de aceste imprumuturi.

Pentru aceste imprumuturi nebancare se aplica online. Daca esti un client nou, urmareste instructiunile de pe site care te vor indruma in procesul de solicitare a imprumutului: alege durata si valoarea imprumutului si apasa butonul “solicita imprumut”. Apoi completeaza formularul de inregistrare si alege modalitatea in care doresti sa intri in posesia imprumutului: prin transfer bancar, adauga contul in care doresti sa primesti banii si ii ai in 2 minute de la aprobare, sau in numerar si ii ridici de la orice suscursala BCR.

Idei in alegerea unui credit: cat de urgent aveti nevoie de bani? Daca nevoia este cat se poate de stringenta, si nu puteti risca o intarziere de 1-2 saptamani, mai bine evitati din start sa apelati la o banca. Care este cea mai mare problema cu bancile, in termeni de rapiditatea acordarii unui imprumut? Cel mai grav este ca vi se va spune ca in 2-3 zile veti avea banii. Din pacate insa, aproape niciodata nu este adevarat: mereu o sa mai trebuiasca inca un act sau au uitat vreo semnatura, sau lipseste seful. . .

Credite IFN cu buletinul si putine acte pentru cei cu orice tip de venit, fara fisa fiscala sau alte documente.

Credite IFN cu buletinul si putine acte pentru cei cu orice tip de venit, fara fisa fiscala sau alte documente

Desi nu avem de a face cu o gama foarte variata de imprumuturi rapide online exista totusi o serie importanta de optiuni si de aspecte ce trebuie avute in vedere (tipuri de credite, diferenta intre primul imprumut si urmatoarele, legatura intre perioada aleasa pentru rambursare si valorile indicatorului DAE).

In cazul in care ai nevoie de un imprumut rapid, ai venituri stabile dar acestea nu sunt de natura salariala sau pensie, poti face fara probleme o asemenea solicitare, atat timp cat faci dovada respectivelor venituri (acte scanate care sa ateste intrarile de bani: contracte de inchiriere, drepturi de autor, transferuri de bani, tichete cadou, diurna etc).

Ce trebuie sa faceti mai intai: creati o lista de verificare. Pe baza informatiilor de la banca sau de la institutia nebancara, dupa caz, este intelept sa va creati o lista de verificare a documentatiei adecvate necesare pentru cererea de imprumut. Pregatirea documentatia necesare (dosarul de credit) poate dura ceva timp, pentru a asigura materialele necesare de la creditori, de la serviciu sau de la codebitori. Aplicatiile incomplete constituie cel mai important si raspandit motiv de refuz al cererilor de imprumut.

(Visited 192 times)

Leave a Reply