CreditFix online bani pana la salariu

Oferta anului de la CreditFix: 2000 lei fara dobanda! Sume de pana la 3000 lei pe perioade intre 5 si 62 de zile, CreditFix urgent, in maxim 2 ore banii in cont

CreditFix iti asigura cel mai rapid imprumut pe care il poti obtine 100% online, doar cu buletinul. Credit rapid din categoria celor pana la salariu, usor de obtinut, acceptabil de rambursat pe o perioada in functie de ce nevoie ai: cel putin 5 zile – cel mult 35 de zile. Costul creditului este fix, calculat in functie de suma solicitata si de perioada contactata. Rata dobanzii este de fix 1,20% pe zi.

Sistemul de credite pana la al doilea salariu

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Va e teama de teapa iCredit? Pareri | neplata. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Ai nevoie de bani urgent si nu stii de unde sa faci rost? CreditFix vine cu solutia potrivita pentru tine, creditul pe termen scurt. Creditul pe termen scurt este creditul oferit pe o perioada de maximum 35 zile care te ajuta atunci cand ai nevoie de bani rapid si nu ai de unde imprumuta.

In epoca tehologiei si a internetului, cele mai multe tranzactii au loc in mediul online. Pentru a fi cat mai aproape de nevoile tale, CreditFix iti ofera posibilitatea sa obtii un imprumut simplu si rapid. CreditFix iti ofera imprumuturi rapide fara a avea nevoie de acte, de la al doilea credit. Trebuie doar sa ai acces la calculator conectat la internet, sa completezi cererea pe site-ul si sa incarci copia CI si extrasul de cont pe luna trecuta si gata, primesti banii in aceeasi zi, creditul pe termen scurt, simplu si rapid.

CreditFix ofera credite rapide online, pana la salariu, pentru ca tu sa iti acoperi cheltuielile neprevazute sau sa iti rezolvi o problema personala. Daca ai ramas fara bani inainte de salariu, trebuie doar sa intri pe site si sa completezi cererea de credit. Dupa completarea cererii si incarcarea actelor necesare, vei primi banii Imprumuturi rapide de bani pana incasezi salariul

Creditul IFN este un credit oferit de Institutii financiare nebancare, mult mai accesibile fata de creditele bancare. Nu se solicita adeverinta de venit, giranti si nu se percep alte comisioane de administrare sau analiza. Procesul de analiza si aprobare este mai rapid si simplificat, cu documente minime, vei primi raspunsul in 2 ore de la finalizarea aplicatiei, totul se va face simplu si rapid.

De la CreditFix poti obtine simplu si rapid un credit de maxim 1000 lei doar cu buletinul si extrasul de cont pe luna precedenta la primul credit. Daca ai avut deja un credit si ai un istoric bun la noi, nu ti se vor mai solicita documente. Solicitarea ta va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil, in maxim 2 ore poti primi banii in contul de salariu sau pensie. Ca sa iti fie usor sa achiti creditul, iti sugeram ca scadenta acestuia sa fie la data salariului.

Cum se acceseaza CreditFix online?

CreditFix online – banii in contul tau in numai 2 ore, doar cu buletinul si extrasul contului de salariu pe luna precedenta

Anuntam cu bucurie si incredere cel mai recent IFN intrat in categoria creditelor online pana la salariu – acordare mai mult decat rapida, sume suficiente pentru a rezolva rapid probleme presante, acordare pentru perioade decente, intre minim 5 zile si maxim 35 de zile. Dobanda este normala, de exemplu la un imprumut rapid in suma de 650 lei, acordat pe o perioada de 30 de zile, dobanda totala va fi de 234 lei.

Imprumuturi urgente CreditFix

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

CreditFix online este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionesti din domeniul financiar. Plecand de la experienta acumulata in sistemul financiar, acestia au avut viziunea dezvoltarii unor solutii care sa raspunda nevoilor neacoperite de institutiile bancare. De-a lungul activitatii in acest domeniu s-au lovit de cazuri in care persoanele cu un venit redus sau cele cu varsta inaintata, nu puteau aplica pentru un credit.

CreditFix este o institutie financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei, fiind inscrisa in Registrul General cu numarul RG-PJR-43-110296/2015, care a luat fiinta la incepututul anului trecut.

Obiectivul principal este oferirea unei solutii financiare eficiente pentru clientii in vederea solutionarii unor nevoi urgente, prin punerea la dispozitia acestora de credite rapide, prin intermediul aplicatiei online creditfix.ro.

Imprumuturile oferite de acest IFN se adreseaza celor care au un venit lunar constant incasat pe un card bancar, chiar si celor cu pensii sau salarii mici si care trecand printr-o situatie neprevazuta au nevoie de bani pe termen scurt. Puteti regasi printre clientii CreditFix oameni care au avut o urgenta medicala, dar si oameni care au vrut sa surprinda in mod placut pe cineva, sau care nu au vrut sa rateze o ocazie speciala doar pentru ca aceasta nu a coincis cu ziua de salariu.

Doar prin Credit Fix online poti obtine un produs unic – un imprumut rapid preaprobat, adica o mica rezerva de bani la dispozitia ta pe care sa o poti accesa urgent telefonic sau din contul de client online, atunci cand intampini o situatie neprevazuta. CreditFix isi doreste sa construiti impreuna o relatie pe termen lung, bazata pe oferirea rapida si transparenta de credite si incurajarea indatorarii responsabile. Credit Fix face totul pentru a fi o institutie respectata si de incredere, recunoscuta pentru corectitudine si eficienta, oferind clientilor sai un serviciu rapid, simplu si confidential: prietenul care la nevoie se cunoaste.

(Visited 214 times)

Leave a Reply