CreditFix imprumut rapid

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii prin promotii nebancare, cel mai simplu, rapid si confidential credit in cateva ore

CreditFix imprumut rapid 1Trebuie sa ai probleme serioase ca sa fii nevoit sa apelezi la un IFN specializat in imprumuturi rapide pe termen scurt, asa numitele credite rapide pana la salariu. Daca asa este, si iti trebuie bani imediat, si nu ai timp de alergat dupa acte, Credit Fix IFN este raspunsul corect.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: nu te speria cand vezi DAE-ul (Dobanda Anuala Efectiva), care se duce undeva la peste 4000%, pentru ca tu nu iei bani imprumut pe un an, ci doar pe cateva zile. De pilda, daca iei 1000 de lei pentru 31 de zile, DAE de 4000% inseamna ca vei avea de rambursat 1372 lei. Ai prefera un DAE de 15%, in loc de acesti 4000%? Se poate, dar e degeaba, pentru ca 15% au doar bancile, iar acestea au altfel de credite: suma minima este mult mai mare decat ai tu nevoie; perioada de rambursare este de cel putin 6 luni; actele necesare sunt multe si controalele stricte. Adica in loc sa iei cei 1000 de lei de care ai nevoie, pe o luna, cat ai nevoie, ce sa faci?

Sa iei 5000 de lei pe minim 6 luni? Probabil ca, dupa ce rezolvi problema urgenta pentru care iti trebuiau cei 1000 de lei, te-ai alege cu un telefon nou si jumatate de an rate de aproape 1000 de lei pe luna.

Acum sa vedem concret cu ce iese in evidernta oferta CreditFix. Cu ce? Cu absolut nimic special. Suma maxima de 300 de lei, acordare pe cel mult 62 de zile. Pentru primul contract si suma maxima imprumutata de 1500 de lei, dobanda este ZERO. Deci nimic special, cum spuneam. Asta e ceva rau, ca ne-ar placea niste super oferte, dar este si ceva foarte bine, pentru ca lipsa review-urilor negative este un semn de foarte mare serozitate.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Linie de credit nebancar termen lung

Credite pana la salariu CreditFix

Credite pana la salariu in regim urgent IFN pentru cei care au nevoie rapid de o suma de bani

Credite pana la salariu CreditFixAveti acum ocazia sa analizati pe larg cea mai simpla oferta de credite rapide CreditFix oferite fara adeverinta de salariu, fara fise de la fisc sau verificari stricte in Biroul de Credit. Totul se realizeaza online, inclusiv actele – buletinul scanat sau pur si simplu fotografiat cu telefonul fiind de ajuns.

Credite pana la salariu IFN

Documentele cerute la dosar sunt necesare doar la prima cerere, la deschiderea contului, si se limiteaza la o copie a cartii de identitate, un extras de cont pe ultimele 30 de zile in format electronic si un document de venit aferent anului anterior (scanat sau pozat) incarcat pe site in contul tau la sectiunea “Adaugare document”. Efortul tau in aceasta faza este rasplatit din plin insa: dobanda la primul imprumut este ZERO.

Parerea specialistului: asigurati-va ca aveti asteptari adecvate. Aplicarea pentru un imprumut cand esti intr-o mare graba nu este niciodata o idee buna. Ofiterii de imprumut au un protocol clar pentru aprobarea unui credit si virarea de bani. In timp ce unele imprumuturi pot fi pre-aprobate in avans, majoritatea creditelor, in special cele bancare, dureaza ceva timp pana la aprobare si plata.

Daca este un imprumut pentru nevoi personale, creditorul ar putea dori sa stie cum doriti sa utilizati sumele, de exempludaca ai nevoie de bani pentru imbunatatiri sau dotari in acasa sau pentru o reducere a datoriei de la alte credite. Procesul de imprumut poate fi una frustrant si in cazul in care imprumutul nu este aprobat, de multe ori nu ti se va spune din ce cauza s-a petrecut refuzul.

Cel mai important lucru, atunci cand analizati oportunitatea unui imprumut de la CreditFix, ca de la orice IFN sau chiar banca, dealtfel, este nivelul urgentei. Conteaza nevoia reala. Daca aveti investitii de facut, atunci oricand este foarte bine. Daca va imbunatatiti nivelul de viata, este foarte bine, dar fara a depasi limita de siguranta. Daca e vorba de lux, atunci creditul nu este o solutie.

(Visited 121 times)

Leave a Reply