Credite nebancare pentru restantieri

Greselile se platesc, dar nu la nesfarsit. Poti obtine bani imprumut chiar daca esti datornic raportat in Biroul de Credit: credite nebancare pentru restantieri

Daca sunteti inregistrat cu rate restante neplatite in Biroul de Credit, si inca mai vreti sa imprumutati bani, mai intai ganditi-va bine la ce faceti. Daca ati ajuns acoolo din neseriozitate, mai bine va abtineti. Sa faci rost inca de credite nebancare pentru restantieri poate fi usor, dar nu daca va adanciti in necazuri. Daca insa necazurile au venit unul dupa altul – nu din vina voastra, si din asemenea cauze nu ati mai reusit sa va platiti ratele la un credit vechi, integral si la timp, atunci puteti incerca in continuare, dar cu mare atentie la cateva aspecte: sunt sanse ca situatia anterioara sa se repete, merita efortul?

Cum faci rost de bani daca esti in Biroul de Credit?

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Credit pensionari fara limita de varsta. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Multa lume intreaba daca se poate obtine un imprumut, bancar sau nebancar, de catre persoanele cu istoric negativ de plata a ratelor. Rasunsul este: in sistemul bancar – NU, in sistemul IFN – POATE. Dar nu aceasta este cea mai importanta intrebare, pentru ca raspunsul se gaseste peste tot, ci “cat costa un credit nebancar pentru restantieri”.

Raspunsul este simplu si evident, doar ca nimeni nu il spune raspicat: creditul nebancar pentru datornici (restantieri, “negativi in BC”) costa mai mult decat celelalte credite nebancare.

Ce inseamna ca imprumuturile pentru restantieri sunt mai scumpe? Cum sunt mai scumpe aceste credite? Dobanzi mai mari, comisioane de risc suplimentare, sume mai mici acordate, pe perioade mai scurte.

credite nebancare pentru restantieriDe ce imprumuturile pentru restantieri sunt mai scumpe? Trebuie sa intelegeti ca o data ajunsi in acea baza de date, inseamna ca prezentati in continuare un risc de neplata a ratelor. Introducerea numelui dumneavoastra in acea baza de date nu este o pedeapsa, ci o forma legala si normala a bancilor sau IFN-urilor de a se proteja de riscul de neplata.

Societatile de credit nu fac donatii, ele acorda bani imprumut, la un pret (dobanda), si e normal sa faca tot ce se poate pentru a nu pierde banii dati. Daca acestea decid sa acorde totusi credite nebancare pentru restantieri, o fac doar daca exista alte forme de siguranta rambursarii creditului.

O alta intrebare legata de acest subiect este: daca am acumulat datorii restante la un credit bancar, pot obtine un alt imprumut nebancar? Raspunsul corect este ca in acest domeniu nu are importanta ce fel de societate este: in Biroul de Credit se inscriu toate societatile de credit, si cele bancare, si cele nebancare, si leasing, chiar si unele societati de amanet.

Cine ofera credite nebancare pentru restantieri?

Daca ati trecut prin tot ce am expus aici, si inca mai credeti ca merita sa va ganditi la un nou credit, si considerati ca nu mai prezentati risc, atunci va dorim succes. In paginile acestui director gasiti ofertele de credite catre restantieri – lista detaliata a societatilor nebancare care pot acorda asa ceva.

Ce trebuie sa retineti: in afara de publicitatea “ascunsa” (postari pe Facebook, articole de descriere in diverse publicatii), nicio institutie financiara nu afirma clar si raspicat faptul ca aproba imprumuturi catre datornici. Puteti insa citi “printre randuri”. Asta am facut si noi cand am alcatuit aceste liste.

Care sunt societatile IFN pentru datornici?

Imprumutul 60 minute Ferratum si Creditul rapid Extra Simplu sunt cele mai cautate de catre cei care au mare nevoie urgent de bani

Aveti nevoie de bani si vreti sa se rezolve rapid si simplu. dar este oare de ajuns? Mai simplu ca la Ferratum nu cred ca exista, e de ajuns sa completezi cererea online, si dupa ce se aproba mergi la orice CEC Bank cu buletinul si ridici banii..

Nici la IFN Extra Finance nu e cu mult mai complicat, si aici se cere doar buletinul plus un extras de cont de la banca unde ai cardul. Deci iata ce usor este sa gasesti credite nebancare rapide si simple. Dar acestea dau sume mai mari? Pe perioade mai lungi, ca rata lunara sa nu fie prea mare? Si la ce dobanzi? Rapid si simplu = putin si scump?

Top IFN-uri care ajuta restantierii

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Va trebuie rapid o anumita suma de bani, atat de urgent incat nu mai e vreme sa rezolvati datoriile mai vechi? Puteti apela la IFN-urile care acorda credite tip “pentru restantieri”. Pe langa foarte cunoscuta VivaCredit, vin cele mai “proaspete” IFN-uri care abia s-au lansat serios pe piata si e de asteptat sa infloreasca: Ferratum si Extra Finance.

Va trebuie 1000 de lei pentru o luna? Pentru un imprumut acordat ultra rapid, pe o perioada de 30 de zile, in suma de 1000 lei, la Ferratum veti avea de dat inapoi, in total, 1359 lei, insa ai sanse mari sa primesti banii chiar in ziua in care ai facut cererea, iar la Extra Finance, prin creditul Extra Simplu, suma de rambursat este un pic mai mica, de 1300 lei, insa trebuie sa mergeti la sediul lor, si sa aveti, pe langa buletin, si extrasul de cont de la banca dumneavoastra (inca un drum). Pentru comparatie, la Viva ati avea de platit 1360 lei pentru aceleasi conditii.

Creditul rapid Extra Simplu, iei 1000 de lei, in 30 de zile dai inapoi 1300 lei. Deci la 10 milioane dai inapoi ca dobanda 3 milioane in plus, pe o luna. E mult, nu-i asa? Da, este mult. Inseamna o dobanda anuala efectiva de 2334%. Enorm. Dar cei care ajung la asemenea imprumuturi, de obicei datornici inscrisi in Biroul de Credit, nu prea au de ales.

Vor veni si alte IFN-uri care sa acorde credite in conditii de maxima rapiditate, foarte simplu, dar cu sume mai mari pe dobanzi mai mici? DA. Suntem siguri ca da, pentru ca aceasta este tendinta. Vi se pare mare acea dobanda din exemplul de mai sus? Acum 2-3 ani asemenea imprumuturi se acordau la dobanzi si de doua ori mai mari!

Asa cum sunt deja pe piata IFN-uri care acorda imprumuturi la fel ca bancile (perioade pana la 5 ani si dobanzi mici), doar ca mai repede si cu dosar mai lejer, la fel ne pregatim si in zona creditelor pana la salariu si a imprumuturilor doar cu buletinul ca dobanzile sa scada.

(Visited 304 times)

Leave a Reply