Imprumuturi IFN

Credit rapid TBI Credit

Obtinerea unui imprumut pentru achizitia de bunuri este foarte usoara si rapida in conditii mult mai lejere decat la alte tipuri de imprumuturi nebancare

Aceste imprumuturi rapide oferite se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 24 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 75 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, se cere. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 500 lei, iar creditul minim: 100 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
5000 euro (echivalent in lei);
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Creditele in magazin nu fac parte din portofoliul de produse ale TBI Credit, insa obtinerea unui imprumut pentru achizitia de bunuri este foarte usoara si rapida, in conditii mult mai lejere decat la celelalte tipuri de imprumutri nebancare ale acestui IFN. Reteaua de sucursale si agentii TBI este aproape complet raspandita in Romania - doar doua judete nefiind acoperite, incat este cu adevarat foarte greu sa nu gasesti aproape de tine posibilitatea obtinerii unui credit pentru bunuri - si asa iei ce doresti, platind in rate.

Imprumut nebancar TBI Secure link Credit rapid TBI Credit


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Cui ii este frica de iCredit?
Pareri despre imprumuturile iCreditInainte de a citi cateva pareri despre imprumuturile iCredit, care au generat discutii ample pe internet, nu ar strica sa aruncati o privire pe conditiile generale ale acestor credite: cat costa un imprumut iCredit?
vezi continuarea »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies