Imprumuturi IFN

Credit rapid IFN Cetelem

CNP - creditul pentru nevoi personale Cetelem: un produs financiar nebancar personalizat, special creat pentru nevoile tale. Accesibil tuturor persoanelor fizice si PFA

Imprumuturile rapide IFN oferite de catre Cetelem se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da (sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 2000 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
17999 lei;
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP - creditul pentru nevoi personale: un produs financiar nebancar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem este un tip de imprumut nebancar care te ajuta sa-ti realizezi chiar acum planurile, oricare ar fi ele.

Imprumut fara garantii Secure link Credit rapid IFN Cetelem


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Creditul de nevoi personale Happy Credit
Happy-Credit este o marca inregistrata a "Credit pentru fiecare IFN S.A.", institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110274/ 18.10.2012, operator de date cu caracter personal, av ... vezi continuarea »
Imprumuturi urgente dobanda mica
Prima oferta speciala: Mozipo. La primul credit luat de la Mozipo, daca alegi varianta de imprumut urgent pe 2 luni - doua rate lunare, in suma de maxim 1500 lei, dobanda este zero: vei returna doua rate a cate 750 lei, adica exact cat luasei imprumut. Obt ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies