Imprumuturi IFN

Credit nevoi personale

Credite pentru nevoi personale

Nu voi uita niciodata sfaturile bunicilor: intotdeauna sa ai lucrul tau, sa nu fii dator nimanui.

Ce doreau insa cei batrani sa ne transmita? Sa nu ne imprumutam niciodata, de nicaieri? Nu cred. Sa nu ramai dator vecinilor.. asta da. Sa nu te indatorezi la rude sau la prieteni? Cu siguranta si la asta se gandeau. Sa nu iei bani de la camatari sau de la oameni in care nu ai incredere? Sunt convins ca si asta gandeau.

Dar cu siguranta, nu se gandeau sa te feresti de banci. De ce? Pentru ca nu prea prinsesera, saracii, asa ceva. Noi insa traim alte timpuri, mai deschise decat bunicii nostri, vremuri cu acces la informatie si la surse nenumarate de finantare.

Pana la urma, ce sa facem? Sa ne imprumutam? Sa nu ne imprumutam? Depinde! Cand ne gandim la un imprumut imobiliar, intins pe zeci de ani, atat timp cat ne permitem ratele, cu siguranta este o investitie, atat pentru noi cat mai ales pentru copii nostri. Dar ce merita si ce nu merita sa facem legat de un credit pentru nevoi personale? Merita sa cumperi un telefon prin imprumut la banca sau la IFN?

Ce este de preferat, sa folosesti un telefon mai vechi, sau sa te indatorezi la banca pentru unul nou? Iarasi, depinde! Ai nevoie cu adevarat de un telefon nou, te va ajuta in ceea ce faci, la munca sau la scoala? Daca da, si nu sari calul la cel mai racnet model doar pentru ca arata cool, atunci este ok. Altfel.. nu e bine sa ai rate de platit pentru un moft.

Pentru ce mai merita cu adevarat sa iei un credit de consum / nevoi personale? Enumeram cateva exemple bune in randurile de mai jos.

» Credit nevoi personale pentru renovarea locuintei;
» Cumparare in rate de centrala termica sau instalatie de climatizare (inclusiv aer conditionat);
» Imprumut pentru mobilier, dotari electricasnice, imbunatatiri;
» etc.

Cele mai importante intrebari la care veti gasi raspunsuri in articolele acestui portal de informatii financiare si in ofertele de creditare bancare-bnebancare prezentate sunt aparent cele mai simple: care este cel mai usor de obtinut imprumut pentru restantieri? De unde poti obtine un credit daca nu esti angajat cu carte de munca? Care este cel mai ieftin credit bancar sau nebancar la care poti avea acces dat fiind nivelul actual al veniturilor?

Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies