Imprumut rapid

Credit nevoi personale

Credite pentru nevoi personale

Nu voi uita niciodata sfaturile bunicilor: intotdeauna sa ai lucrul tau, sa nu fii dator nimanui.

Ce doreau insa cei batrani sa ne transmita? Sa nu ne imprumutam niciodata, de nicaieri? Nu cred. Sa nu ramai dator vecinilor.. asta da. Sa nu te indatorezi la rude sau la prieteni? Cu siguranta si la asta se gandeau. Sa nu iei bani de la camatari sau de la oameni in care nu ai incredere? Sunt convins ca si asta gandeau.

Dar cu siguranta, nu se gandeau sa te feresti de banci. De ce? Pentru ca nu prea prinsesera, saracii, asa ceva. Noi insa traim alte timpuri, mai deschise decat bunicii nostri, vremuri cu acces la informatie si la surse nenumarate de finantare.

Pana la urma, ce sa facem? Sa ne imprumutam? Sa nu ne imprumutam? Depinde! Cand ne gandim la un imprumut imobiliar, intins pe zeci de ani, atat timp cat ne permitem ratele, cu siguranta este o investitie, atat pentru noi cat mai ales pentru copii nostri. Dar ce merita si ce nu merita sa facem legat de un credit pentru nevoi personale? Merita sa cumperi un telefon prin imprumut la banca sau la IFN?

Ce este de preferat, sa folosesti un telefon mai vechi, sau sa te indatorezi la banca pentru unul nou? Iarasi, depinde! Ai nevoie cu adevarat de un telefon nou, te va ajuta in ceea ce faci, la munca sau la scoala? Daca da, si nu sari calul la cel mai racnet model doar pentru ca arata cool, atunci este ok. Altfel.. nu e bine sa ai rate de platit pentru un moft.

Pentru ce mai merita cu adevarat sa iei un credit de consum / nevoi personale? Enumeram cateva exemple bune in randurile de mai jos.

» Credit nevoi personale pentru renovarea locuintei;
» Cumparare in rate de centrala termica sau instalatie de climatizare (inclusiv aer conditionat);
» Imprumut pentru mobilier, dotari electricasnice, imbunatatiri;
» etc.

Care sunt cele mai bune oferte de credit nevoi personale in 2017? Conteaza foarte mult ce venituri aveti, varsta, ce suma aveti nevoie, ce alte rate mai aveti, daca sunteti restantier. Dar ca avantaje mari pentru cel imprumutat, merita sa va uitati la ING Personal, Viva Credit, Cetelem, Telecredit.

Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri