Imprumuturi IFN

Credit nebancar TBI Credit

Caracteristicile imprumutrilor nebancare TBI Credit: viteza - aprobare ultra-rapida, lejeritate - minim de documente, usurinta - nu este necesara justificarea finantarii

Imprumuturile nebancare oferite de catre TBI Credit se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 24 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 75 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, se cere. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 500 lei, iar creditul minim: 100 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
5000 euro (echivalent in lei);
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Caracteristicile imprumutrilor nebancare TBI Credit: viteza - aprobare ultra-rapida, lejeritate - minim de documente, usurinta - nu este necesara justificarea finantarii, flexibilitate - banii pot fi primiti de catre client intr-un cont personal deschis la orice banca din Romania, intelegere - pot beneficia de finantare si pensionarii pe caz de boala, acceptabilitate - varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit - 75 ani, promisiune - comisionul de analiza nu se percepe in avans si nici nu afecteaza suma primita de catre client (este inclus in rate).

Imprumut nebancar TBI Secure link Credit nebancar TBI Credit


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Credite pensionari fara limita de varsta
Uneori varsta poate constitui un impediment pentru contractarea unui credit de la o banca sau de la o institutie financiara nebancara (IFN). Fie solicitantul este prea tanar si nu are varsta de peste 18 ani sau chiar 21-23 de ani, fie este prea in varsta, ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies