Imprumuturi IFN

Credit nebancar facil Credius

Imprumutul Do-Do de la Credius IFN este cel mai rapid credit pentru nevoi personale din sistemul nebancar. Aprobarea dureaza 60 de minute, inclusiv seara sau in weekend

Imprumuturile nebancare facile oferite de catre Credius se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 65 ani. Adeverinta de salariu / venit: Fara (in cazul in care furnizati insa adeverinta, dobanda va fi mlt mai mica). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 400 lei, iar creditul minim: 400 lei;

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 25000 lei;
Perioada minima: 10 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Imprumutul Do-Do de la Credius IFN este probabil cel mai rapid credit pentru nevoi personale din sistemul nebancar. In primul rand, aprobarea dureaza 60 de minute. In al doilea rand, Credius proceseaza cererile si seara, si in weekend, nu doar in timpul orelor normale de lucru. In al treilea rand, imprumutul se poate obtine si fara adeverinta de venit. Pentru a obtine acest imprumut nebancar nu trebuie sa justifici destinatia banilor. Ratele sunt egale pe intreaga perioada a contractului, si sunt exact atat cat stii de la bun inceput.

Sistem rate Credius Secure link Credit nebancar facil Credius


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Credite pensionari fara limita de varsta
Uneori varsta poate constitui un impediment pentru contractarea unui credit de la o banca sau de la o institutie financiara nebancara (IFN). Fie solicitantul este prea tanar si nu are varsta de peste 18 ani sau chiar 21-23 de ani, fie este prea in varsta, ... vezi continuarea »
Credit pana primesti salariul Credit Fix
Ai nevoie de bani urgent si nu stii de unde sa faci rost? CreditFix vine cu solutia potrivita pentru tine, creditul pe termen scurt. Creditul pe termen scurt este creditul oferit pe o perioada de maximum 35 zile care te ajuta atunci cand ai nevoie de bani ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies