Imprumuturi IFN

Credit nebancar clasic de traditie

Acum poti obtine direct in magazin finantare in rate si poti pleca acasa cu bunurile dorite, in cele mai avantajoase conditii financiare

Imprumuturile nebancare pentru achizitia in rate din magazinele online sau din cele fizice se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da (sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 2000 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
17999 lei;
Perioada minima: 6 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

De cate ori nu s-a intamplat sa intri intr-un magazin, sa-ti doresti un produs, dar sa nu ai banii necesari pentru a-l cumpara? Acum poti obtine direct in magazin finantare in rate fixe in lei si poti pleca acasa cu bunurile de care ai nevoie: produse electrocasnice, mobila, articole pentru amenajari interioare si multe, multe altele! Vino in magazinele partenere care vand in rate Cetelem si consultantii de credit te vor ajuta sa alegi creditul care ti se potriveste, in cele mai avantajoase conditii financiare. in plus, in fiecare magazin te asteapta oferte speciale luna de luna! Consulta ofertele create special pentru a achizitiona produsele dorite din magazinele partenere!

Credite nebancare online Secure link Credit nebancar clasic de traditie


Descriere din categoria de oferte: Urgent online © 2019

Opinii si pareri::

Calculul ratei la imprumuturile Happy Credit
Imprumuturile cu garantii imobiliare (creditele ipotecare) au aparut o data ce pretul imobilelor a inceput sa creasca rapid. Aparitia acestui tip de produs pe piata romaneasca a avut loc, cum era firesc, tot intr-un moment de crestere accelerata a preturil ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies