Imprumuturi IFN

Credit IFN Garanti Credite de Consum

Vrei un frigider, o motocoasa sau mobila pentru intreaga casa, in rate fixe printr-un imprumut nebancar rapid si simplu? Prin Garanti Credite de Consum este usor acum

Imprumuturile IFN oferite de catre Garanti Credite de Consum se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 69 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, sau ultimii trei fluturasi de salariu sau cuponul de pensie + decizia de pensionare. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 700 lei (600 lei pentru pensionari), iar creditul minim: 500 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
30000 lei;
Perioada minima: 12 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Vrei sa cumperi un frigider, un playstation, o motocoasa in rate fixe printr-un imprumut nebancar rapid si simplu? Sau poate iti doresti chiar mobila pentru intreaga casa, dar nu ai banii necesari? Prin Garanti Credite de Consum este usor acum: trebuie doar sa mergi in magazinele in care sunt prezenti - vezi afisele de la intrare, si sa-ti alegi produsele dorite. Aprobarea imprumutului se face in maxim 24 de ore, in functie de complexitatea cererii, iar imediat ce creditul a fost aprobat, poti lua acasa produsele dorite.

Imprumut rapid Garanti Secure link Credit IFN Garanti Credite de Consum


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Costul imprumutului rapid la domiciliu
Comparatie intre creditele nebancare Provident clasice, si varianta de imprumut rapid la domicili a aceluiasi institutii financiare nebancare:

- clasic (10-14 zile): iei 1000 de lei cu rambursare in 44 de saptamani; rata este de 30.36 lei, cost tota ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies