Imprumuturi IFN

Credit IFN Extra Finance

Credite de nevoi personale cu ipoteca (garantie reala), acordate in EURO sau LEI pentru clientii cu garantii - se cer acte de proprietate pe teren, apartament sau casa

Imprumuturile IFN oferite de catre Extra Finance se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, plus garantii la imprumuturile mari. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 200 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:
100.000 euro (echivalent in lei - dar daca garantiile acopera 250% din asemenea imprumut);
Perioada minima: 5 zile;
Perioada maxima pentru rambursare: 5 ani.

Credit de nevoi personale cu ipoteca (garantie reala), acordat in EURO sau RON, pentru clientii cu garantii in Mun. Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, jud. Ilfov, precum si in jud. Arges, Brasov si Constanta doar pentru case de vacanta, pensiuni. Pe langa actele de mai sus, sunt necesare si acte de proprietate imobil pentru teren, apartament, sau casa (cadastru, intabulare, act din care sa reiasa dreptul de proprietate).

Cresit IFN simplu Secure link Credit IFN Extra Finance


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Imprumuturi urgente Onnen
Daca nu aveti experienta cu diferitele tipuri de credite, poate ar fi mai bine sa analizati informatiile de baza inainte de a aplica pentru orice tip de imprumut. In situatia in care aveti nevoie foarte repede de bani, si fara multe verificari si adeverint ... vezi continuarea »
Creditele nebancare pentru pensionari
Dintre IFN-urile pe care le analizam si promovam in paginile acestui portal, singura societate care acorda credite cu ultima rata scadenta la varsta de 65 de ani este Credius. Oarecum de inteles pe de o parte: Credius acorda imprumuturi rapide doar cu bule ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies