Imprumuturi IFN

Credit IFN Credius

Credius este IFN-ul cel mai cunoscut in ultima perioada pentru acordarea de imprumuturi pentru achizitia de bunuri, direct in magazin: alegi, semnezi si duci marfa acasa

Imprumuturile IFN oferite de catre Credius se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 65 ani. Adeverinta de salariu / venit: Fara (in cazul in care furnizati insa adeverinta, dobanda va fi mlt mai mica). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 400 lei, iar creditul minim: 400 lei;

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 25000 lei;
Perioada minima: 10 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.

Credius este IFN-ul cel mai cunoscut in ultima perioada pentru acordarea de imprumuturi pentru achizitia de bunuri, direct in magazin. Din ce in ce mai multe mari magazine si centre comerciale specializate (mobila, electronice si electrocasnice, echipamente) au cate un mic biroul Credius, c eea ce face ca totul sa fie foarte simplu si foarte rapid: alegi bunul, ceri sa vina consultantul IFN, semnezi contractul, iei ce ai cumparat si te duci acasa.

Oferta Credius Secure link Credit IFN Credius


Descriere din categoria de oferte: Credite cu buletinul © 2019

Opinii si pareri::

Pareri despre Credius si imprumuturile acordate
Pareri si idei despre Credius IFN:

- Credius IFN este cel mai la indemana mijloc de achizitii in rate in magazinele clasice. De ce spunem Clasic? Pentru ca in magazinele online gen Emag sau Flanco, exista alte modalitati, nu la fel de rapide dar ori ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies