Credit de nevoi personale OTP Bank

Creditul pentru nevoi personale fara garantii este cea mai ieftina varianta de a obtine rapid banii necesari investitiilor mici sau pentru probleme urgente.

Credit de nevoi personale OTP Bank 1Esti curios care este cel mai simplu de obtinut imprumut online se gaseste pe piata – fara garantii, fara giranti, cu dosar minimal si conditii foarte avantajoase? Daca nu crezi, uite aici: imprumut rapid bancar, valoare minim 630 lei, credit maxim acordat 66’000 lei, iar perioada minima a contractului de credit: 6 luni (cu maxim 60 luni). Costuri: dobanda imprumutului porneste de la 8. 99%, si poate ajunge la un maxim de 13.84%. Spre exemplu, pentru un credit la care va incadrati perfect in cerinte, si il duceti la perioada maxima de 5 ani, la minim (630 lei) ati avea o rata lunara de 13 lei. La maxim – adica 66000 lei imprumutati, rata lunara ar fi 1370 lei (cca 285 euro). Ca ordin de comparatie, ce ati putea face cu un credit la valoarea maxima? Sa vedem… o refinantare.. achizitia unui autoturism bun, sau o renovare cu dotare cumpleta a locuintei.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 60 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – functie de suma solicitata. Imprumtul se acorda clasic, cu dosar complet, adica inclusiv cu adeverinta de venit sau contract de munca valabil inregistrat.

Fiind una dintre primele banci din Romania care au inceput da dea imprumuturi rapide online, aceasta banca are o experienta foarte mare in spate, experienta pe care cu siguranta ti-o pune la dispozitie, astfel incat sa iei imprumutul de care ai nevoie.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Credite si leasing prin TBI

Credit rapid bancar fara adeverinta prin OTP

Oricat de tare te-ai grabi cu nevoia de bani, nu cred ca te poti misca mai repede decat iti acorda aceasta banca creditul de care ai atat de foarte mare nevoie.

Credit rapid bancar fara adeverinta prin OTPVrei sa afli care este cel mai rapid imprumut bancar online din Romania – acum si in varianta urgenta, acordat la dobanzi bancare, termen redus si doar cu buletinul? Uite cum poti rezolva: credit fara verificare sau sume mari, poti lua chiar si doar 1 leu, imprumut maxim acordat 10’000 lei, si atentie, perioada minima a imprumutului: DOAR 1 luna (cu maxim 60 luni). Costuri: calculul dobanzii la credit: ROBOR la 3 luni + Marja fixa intre 15% si 19%.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 65 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – 800 – 1. 000 de lei de persoana sau 1. 600 – 2. 000 de lei per familie. Acesta este cel mai simplu credit, se acorda in regim de urgenta, doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fluturasi sau facturi de utilitati.

Creditul OTP cu buletinul: intrarea pe piata a unei banci noi este intotdeauna un moment prielnic pentru tine sa profiti: in dorinta acestor banci de a atrage rapid clienti noi, ofera noilor clienti conditii mult mai bune decat majoritatea celorlalte institutii de credit.

Descriere OTP Bank

OTP Bank este o banca romaneasca, parte a grupului de banci din Ungaria OTP Bank Group. OTP Bank Group este unul dintre cei mai mari furnizori independenti de servicii financiare din Europa Centrala si de Est, cu o gama completa de servicii bancare pentru persoane private si clienti corporativi. OTP Group cuprinde filiale mari, care acorda servicii in domeniul asigurarilor, imobiliare, factoring, leasing si managementul activelor, fonduri de investitii si pensii. Banca serveste clienti din 10 tari, respectiv Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Romania, Croatia, Ucraina, Muntenegru, Albania si Rusia. Incepand cu 2020 (de fapt de la finele anului trecut), OTP Bank a incheiat un acord pentru achizitionarea MobiasBanca din Moldova, pregatind astfel intrarea pe cea de-a 11-a piata din regiune.

Pomeneam de ce inseamna anul 2020 pentru OTP Bank.Actualmente, peste 36.000 de angajati ai OTP Group deservesc 13 milioane de clienti in peste 1.500 de sucursale si prin canale electronice pe toate pietele bancii. Mai mult, OTP este inca cea mai mare banca comerciala din Ungaria, cu o cota de piata de peste 25%.

(Visited 369 times)

Leave a Reply