Imprumuturi IFN

Credite nebancare pe termen lung

Nu conteaza in ce oras traiesti, este de ajuns sa ai internet ca sa obtii un imprumut pentru nevoi personale - suma mare, termen lung, dobanzi mici!

De ce un imprumut nebancar pe termen lung?


Desi ar putea fi putin mai ieftin la banci, nicio banca nu acorda credite foarte usor, spre deosebire de IFN-uri Char si bancile care au inceput sa dea imprumuturi fara adeverinta, tot fac o verificare in baza de date de la Taxe si Impozite, si o alta in tabelul de la Biroul de Credit. Pe scurt, daca nu ai salariu mare, sau ai alte datorii, banca nu iti da nimic. Solutia? O solutie posibila este sa apelati la un imprumut nebancar pe termen lung.

Este scump un credit nebancar pe termen lung?

Raspunsul nu este simplu. In principiu, ratele dobanzilor la un credit nebancar, pe segmente asemanatoare de oferta, sunt mai mari decat cele de la banci. Acesta este costul contabil - adica suma exacta, pusa pe hartie, pe care o platesti pentru a obtine bani imprumut. Comparand DAE-ul de la un credit bancar cu cel de la un imprumut nebancar (ambele pe termen lung), categoric creditul bancar castiga detasat. Dar cu ce ma incanta ce ieftin e un imprumut la banca, daca oricum nu ma incadrez si nu mi s-ar aproba in veci? Asa ca incep sa ma uit cu alti ochi la variantele de la IFN-uri.

Cerinte de baza pentru un credit nebancar pe termen lung:

Varsta de cel putin 18 ani - dar de multe ori limita este fixata la 21 de ani, sau chiar la 24 de ani la anumite societati nebancare, cu cel mult 65 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat - salariul minim pe economie, dar pentru sume mai mari, si veniturile trebuie sa fie mai mari. Cu exceptia creditelor ipotecare sau cu garantii, aceste credite se acorda doar cu buletinul, fara adeverinta de venit sau alte acte. Desi nu este obligatoriu ca venitul sa fie incasat pe card, daca aveti asa ceva, suma imprumutata vi se poate vira direct in cont intr-un timp mult ai rapid.

Top credite nebancare pe termen lung:

1. Credit nebancar pe termen lung Credius - acordare fara garantii, plata in rate lunare (maxim 30000 lei pe 5 ani).
2. Imprumut pe termen lung nebancar cu rate lunare Provident (pana la 10000 lei pe 2 ani).
3. Credite nebancare pe termen lung Ferratum Money (5000 lei - 1 an, 12 rate lunare).

Oferte credite in rate Secure link Credite nebancare pe termen lung


Descriere din categoria de oferte: Imprumuturi nebancare © 2019

Opinii si pareri::

Imprumut pe termen lung cu buletinul
Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat.

La Fast Finance, dobanda creditului cu buletinul iti este comunica ... vezi continuarea »
Imprumuturi urgente Onnen
Daca nu aveti experienta cu diferitele tipuri de credite, poate ar fi mai bine sa analizati informatiile de baza inainte de a aplica pentru orice tip de imprumut. In situatia in care aveti nevoie foarte repede de bani, si fara multe verificari si adeverint ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies