Costul imprumutului rapid la domiciliu

Pentru a putea primi un credit rapid Provident in maxim 48 de ore trebuie sa comanzi extra-optiunea Imprumut la Domiciliu – altfel se aplica conditiile standard

Orice s-ar crede, obtinerea unui imprumut nebancar de la Provident dureaza undeva intre 10 si 15 zile. Pentru ca sa primesti banii mult mai repde, cand ai o situatie de urgenta, IFN-ul iti d posibilitatea de a reuzi, prin optiunea de acordare a imprumutului la domiciliu. Bineinteles, acest serviciu nu este gratuit. Sunt multe IFN-uri care acorda creditee rapid la domiciliu, niciunul din acestea nu ese ieftin, insa doar Provident iti ofera posibilitatea sa alegi: vrei, platesti, nu vrei, astepti cateva zile in plus.

Comoditate maxima, dar la nu gratis

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Va e teama de teapa iCredit? Pareri | neplata. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

V-am obisnuit in acest site cu preentarea si analiza ofertelor bancare si nebancare. Aici insa, vom face un exerciciu special: o omparatie intre creditele nebancare Provident clasice, si varianta de imprumut rapid la domiciliu a aceluiasi institutii financiare nebancare. Pe scurt deci, vom compara doua produse de creditare diferite, provenind insa de la aceeasi institutie.

Pentru a face insa analiza mai intereseanta, dar mai ales – mai utila, vom contnua cu o comparatie raportata la o alta institutie de credit.

Dar sa incepem cu inceputul, caracteristici credite Provident:

  • clasic (10-14 zile): iei 1000 de lei cu rambursare in 44 de saptamani; rata este de 30.36 lei, cost total 1335.58 lei.
  • la domiciliu (48 de ore): tot 1000 lei imprumut, tot 44 de saptamani; cat e rata? 39.66 lei, cost total 1744.78 lei.

Deci serviciul de imprumut rapid la domiciliu la Provident costa 409.20 lei – la un credit de 1000 lei. De ce atat de mult, doar ca sa primesti banii mult mai repede? In principiu da, dar trebuie sa spunem ca imprumutul la domiciliu Provident nu inseamna doar sa it aduca banii acasa, ci:

  • consultantul vine la tine si face cu tine tot dosarul;
  • iti aduce banii imprumutului direct acasa;

  • vine la tine in fiecare saptamana sa colecteze rata.

  • iti acorda asistenta si ajutor daca intampini dificultati oricand pe parcursul contractului.

Este clar ca scapi astfel de cel putin 44 de drumuri ! Deja s-ar putea sa inceapa sa merite costurile. Numai daca aduni comisioanele bancare sau costurile drumurilor, si deja se scade o parte mare din cei 400 si ceva de lei costul serviciului.

Dar ca sa vedem daca merita, sa comparam cu alte servicii de gestionare la domiciliu a creditului: iCredit. Daca iei 1000 de lei imprumut de la iCredit, perioada maxima de rambursare este de 36 de saptamani (fata de cele 44 ale Provident), iar rata saptamanala la acest credit este de 56.03 lei.

Asta inseamna ca, daca iCredit ti-ar da acesti 1000 de oei pe 44 de saptamani, rata ar fi de aproape 46 de lei. Cat e la Provident, cu serviciul de gestionare la domiciliu? Aproape 40 de lei.

Care ar putea fi avantajele in acest caz, la iCredit, daca costul este ai mare? In general, iCredit acorda mai usor creditele (au condtii minime mai lejere) si in general mai repede (chiar si la 24 de ore.

(Visited 74 times)

Leave a Reply