Imprumut rapid

Comparator de credite

Calculator credite

Ai nevoie de bani si toate reclamele iti spun ca oferta lor este cea mai buna. Oferta fiecarei banci este "cea mai buna", cel mai bun credit de nevoi personale, cea mai buna oferta de credit de consum. Orice IFN iti spune la fel, ca la ei este cel mai simplu imprumut, cel mai rapid credit. Este adevarat?

Din pacate, este aproape imposibil sa aflii asta fara sa analizezi pas cu pas fiecare oferta - bancara sau IFN - in parte, in mod particular la situatia ta concreta.

Pana acum! Gata, totul s-a schimbat.

Simulatorul de credite dezvoltat in cooperare cu credite-bancare.net si cu imprumut-urgent.ro a incorporat toate ofertele si promotiile de credite bancare si imprumuturi nebancare, a analizat la fiecare din ele restrictiile, cerintele si conditiile, si te poate acum ajuta sa iti spuna clar, in functie de situatia ta, unde te poti duce cu incredere, stiind ca este 1. oferta potrivita pentru ce ai tu nevoie si mai ales, 2. este cea mai ieftina varianta dintre ofertele la care te incadrezi.

Fie ca va intereseaza un credit nevoi personale, un imprumut mic pana la salariu sau chiar sa cumparati bunuri de folosinta indelungata, cu plata in rate, calculatorul de credite va ajuta.

Simularea tine cont de toti factorii care intra in analiza bancilor sau IFN-urilor:

» Suma dorita pentru imprumut;

» Varsta dumneavoastra;

» Ocupatia actuala si venitul lunar;

» Modul in care va incasati veniturile;

» Eventualele restante la alte credite;

» Disponibilitatea unei adeverinte de venit.

Ce aveti de facut?


Varianta 1 » Intrati in formularul calculatorului de credite si rulati o simulare:

Calculator credite


Varianta 2 » Cautati printre ofertele care nu se afla la promotie, unde veti gasi insa IFN-uri care acorda imprumuturi rapide in conditii mult mai lejere:

Imprumuturi fara acte


Veti gasi aici credite mai scumpe, dar care se acorda si la persoane sub 21 de ani sau peste 62, la restantieri si la persoane cu alte tipuri de venituri decat cele din salarii.
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri